Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ml is de perfecte sextoy voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe gevoelige sensatie. De gel biedt een zoete smaak waar je van geniet, tegelijkertijd met een verwarmingseffect voor nog intenser plezier.

Eigenschappen van Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML:
– Verrijkt met aloë vera voor extra verzorgende eigenschappen
– Verkrijgbaar in een set van 50 ml
– Hypoallergeen, latexvrij, veganistisch en veganistisch
– Langdurige warmte en zoete smaak
– Stevig, zacht en veerkrachtig

Wat is Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML?

Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML is een verwarmend seksgel dat ontwikkeld is om het seksleven te verrijken. De gel bevat aloë vera waardoor hij verzorgend, hypoallergeen, latexvrij, veganistisch is. Het is een luchtig en fris samengesteld seksgel wat de doorbloeding in de vagina of anus intens verhoogt. Hierdoor verzacht Het seksgel en zorgt het voor meer gevoeligheid bij alle erogene zones. Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML biedt tegelijkertijd een verwarmend effect van binnenuit dat de sensaties verandert in stijgend plezier.

Hoe gebruik je Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML?

Het gebruik van Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML is eenvoudig. Het is licht en fris op de huid en voelt niet vettig aan. Voor het beste resultaat adviseren wij je om het gel te gebruiken tijdens het voor een nog groter en langer effect. Gebruik een kleine hoeveelheid op je vingers en verdeel het gel op het gewenste gebied. Laat vervolgens het effect van de gel bezorgen en verwarmen. Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML is veilig in gebruik en goed om mee te combineren met een en andere speeltjes zoals , anale pluggen en .

Voor wie is Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML?

Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML is een krachtig stuk seksspeelgoed voor stellen en mensen die op zoek zijn naar een product dat hun seksleven zal verbeteren. Het is het perfecte product om his seksleven mee te verrijken en de gevoeligheid van alle erogene zones te verhogen. Of je nu kiest voor alleen verwarming of voor een combinatie met aloë vera, Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML is een aanwinst om je seksleven te verbeteren!

Hoe kan Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML je seksleven verbeteren?

Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML is bedoeld om te verbeteren op seksueel gebied. De gel is verrijkt met aloë vera voor extra verzorgende eigenschappen, terwijl de langdurige warmte een krachtige toevoeging is aan het seksleven. Een toename van gevoeligheid is nooit een slechte zaak en met Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML kun je dit versterken. De luchtige, frisse samenstelling helpt bovendien om de doorbloeding in de vagina of anus te verbeteren voor meer verruiming en comfort.

Met welke andere speeltjes en sextoy's kun je Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ml gebruiken?

Je kunt Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML gebruiken met bijna alle sextoys en speeltjes. Het gel is hypoallergeen en latexvrij waardoor het veilig te gebruiken is met kleine electrospeeltjes, vibrators, anale pluggen en dildos. Wil je het effect verder versterken, combineer het dan met kleine ballonnen, kogels of gekrulde kralen die je worden aangeboden bij Ladykiller.nl.

Hoe reinig je Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML?

Je reinigt Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML op dezelfde manier als een normale liitse speeltje of sextoy. Verwijder de overtollige gel en spoel goed af met lauw water uit de kraan. Niet schrobben omdat het verwarmende en verzorgende effect afneemt als het wordt overmatig gewassen. Als je Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML wilt gebruiken tijdens het baden, raadpleeg dan eerst onze zorgverleners bij Ladykiller.nl

Aanbeveling: Probeer Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML

Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML is een heel sterk relatieversterkend product voor mensen die van elkaar houden. De gel helpt bij het bereiken van gevoeligere erogene zones en verwarmt het algemene gevoel waardoor de ervaring voor beide partijen toeneemt. Als je op zoek bent naar een product dat je seksleven verbetert, of het nu alleen of met je partner is, bevelen wij je aan Greek Kiss – Stimulerende Gel met Verwarmend Effect – 50 ML te proberen. Bestel het vandaag nog online in onze Ladykiller.nl seksshop en je zult niet teleurgesteld worden!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5600298351485