De Noriplay – Massage Gel – 500 ml is een gladde smeermiddel dat seks intenser, aangenamer en comfortabeler maakt. Dit kwaliteitsvriendelijke product is gemaakt voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige, in water oplosbare gel die met een minimum aan aroma's of geur heerlijk zacht en sensueel aanvoelt. Noriplay – Massage Gel – 500 ml is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die je seksuele ervaring verbeteren, veilig en hygiënisch zijn.

Wat is Noriplay – Massage Gel – 500 ml?

Noriplay – Massage Gel – 500 ml is een hoogwaardige, gladde, hypoallergene gel die speciaal is gemaakt om seksuele ervaringen te verbeteren. Noriplay – Massage Gel – 500 ml is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en is in water oplosbaar, wat betekent dat het hygiënisch is, geen irritatie of allergische reacties veroorzaakt en gemakkelijk te verwijderen is. Noriplay – Massage Gel – 500 ml heeft een hoog gehalte aan plantaardige oliën en extracten, wat betekent dat het zacht, soepel en sensueel aanvoelt. Bovendien heeft het geen aroma's, dus geeft het geen irritatie aan de gevoelige gebieden van het lichaam.

Hoe gebruik je Noriplay – Massage Gel – 500 ml?

Noriplay – Massage Gel – 500 ml kunt u op verschillende manieren gebruiken. Voor orale bevrediging komt de gel het best tot zijn recht op een vochtige omgeving, omdat de gel de tong en de lippen ontspant en verzacht. Voor externe stimulatie, zoals handmatige of orale technieken, kan Noriplay – Massage Gel – 500 ml worden aangebracht op de externe delen van het geslachtsorgaan voor verhoogde stimulatie van de zenuwuiteinden. Als je van een houdt is Noriplay – Massage Gel- 500 ml gemaakt om de penetratietracheidelasticiteit te verbeteren. Vergeet ook niet dat Noriplay – Massage Gel – 500 ml op een vochtige omgeving gebruikt kan worden bij het .

Voor wie is Noriplay – Massage Gel – 500 ml bedoeld?

Noriplay – Massage Gel – 500 ml is gemaakt voor iedereen die een goede seksuele ervaring zoekt. Met zijn gladde, hypoallergene formule heeft Noriplay – Massage Gel – 500 ml een grote doelgroep, waaronder mensen die op zoek zijn naar een aromavrije en op water gebaseerde gel die hun seksleven kan verbeteren. Omdat Noriplay – Massage Gel – 500 ml zoet en zacht aanvoelt vergeet je bijna dat je een smeermiddel gebruikt, wat het perfect maakt voor een sensuele en solide stimulatie.

Hoe kan Noriplay – Massage Gel – 500 ml je seksleven verbeteren?

Noriplay – Massage Gel – 500ml kan je seksleven verbeteren door je verbazingwekkende seksuele ervaringen te bieden die je lichaam in de hoogste vorm van tevredenheid brengen. Noriplay – Massage Gel – 500ml gladde en zachte consistentie die aangenaam is, zorgt ervoor dat de seks extra lang en intens is en biedt daardoor meer plezier voor alle betrokkenen. De natuurlijke ingrediënten die in Noriplay – Massage Gel – 500ml zitten zorgen voor een veilig en genotvol seksueel avontuur zonder irriterende geuren of smaken.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Noriplay – Massage Gel – 500ml gebruiken?

Noriplay – Massage Gel – 500ml kan worden gebruikt in combinatie met elk speeltje of sextoy. Het is vooral handig als je extra stimulatie zoekt voor je , penis of anus. Omdat Noriplay – Massage Gel – 500ml in water oplosbaar is, kun je het gebruiken met vrijwel elk seksspeeltje of kunstvagina. Ook als je speeltjes alleen gebruikt voor interne stimulatie, is Noriplay – Massage Gel – 500ml een perfecte keuze.

Hoe moet je Noriplay – Massage Gel – 500ml reinigen?

Noriplay – Massage Gel – 500ml moet worden gereinigd na elk gebruik. Voordat u het reinigt, zorg ervoor dat er geen resten van het product achterblijven op het speeltje of op het lichaam van de andere partner. Reinig Noriplay – Massage Gel – 500ml met een milde pH-neutrale zeep en warm water en laat het volledig afkoelen voor gebruik.

Aanbevelingen voor de klant om Noriplay – Massage Gel – 500ml te proberen en te kopen in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een gladde massagegel die perfect is voor elke seksuele gelegenheid, dan is Noriplay – Massage Gel – 500ml een uitstekende keuze. De gel is vervaardigd met 100 % natuurlijke ingrediënten en heeft geen aroma's, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over allergische reacties. De smeermiddel bevordert een gladde, zachte en strakke penetratie, waardoor je een langere, intenser en meer plezierige seksuele ervaring hebt. Koop Noriplay – Massage Gel – 500ml in onze online seksshop Ladykiller.nl voor de ultieme seksuele ervaring.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5600298351010