Love Your Pole – Glijmiddel – 100 ml is dé ideale oplossing voor een natte, glijdende sessie. Seks met dit glijmiddel voelt natuurlijk en comfortabel aan, waardoor het een betere ervaring is dan met een droge vagina. Het kwalitatieve produkt bestaat uit waterbasis, wat de glijmilt geschikt maakt voor al je speeltjes. Met de fles van 100 ml heb je een super lange gebruiksduur.

Voordelen Love Your Pole – Masturbatie Glijmiddel – 100 ml:
– Waterdamp
– Geen verzadiging
– Weinig irriterende geur of smaak
– Geeft een levendige, natuurlijke glijdende ervaring
– Gemaakt van waterbasis waardoor het geschikt is voor bijna alle speeltjes

Wat is Love Your Pole – Masturbatie Glijmiddel – 100ml?

Love Your Pole – Masturbatie Glijmiddel – 100 ml is een waterbasis glijmiddel speciaal ontwikkeld voor bevredigende seks. Het biedt een lange glijdende ervaring met minimale verzadiging. Het is perfect voor passieve maar ook actieve masturbatie. Ook kun je het gebruiken voor intiemere spelletjes met je partner. Het is verkrijgbaar in een handige pompfles met een inhoud van 100 ml.

Hoe kan je Love Your Pole – Masturbatie Glijmiddel – 100ml gebruiken?

Love Your Pole – Masturbatie Glijmiddel – 100ml is heel eenvoudig te gebruiken. Breng het product aan op je lippen, of vagina om genieten van een natte, glijdende sessie. Daarbij kun je de glijmilt ook gebruiken voor heel precies werk, waardoor je jouw spelletjes naar een hoger niveau tillen. Geniet vervolgens van het zoete gevoel van jouw intensifyre liefdesspel.

Voor wie is Love Your Pole – Masturbatie Glijmiddel – 100ml bedoeld?

Love Your Pole – Masturbatie Glijmiddel – 100ml is ideaal voor zowel actieve als passieve masturbatie. Het is ook geschikt voor intiemere spelletjes met je partner. Of je nu een man of vrouw bent, met dit glijmiddel maak je van elke sessie een onvergetelijk moment.

Hoe kan Love Your Pole – Masturbatie Glijmiddel – 100ml je seksleven verbeteren?

Love Your Pole – Masturbatie Glijmiddel – 100ml geeft je een levendige, natuurlijke glijdende en voelbare ervaring en helpt je om doorheen je seksspelletjes meer genot te ervaren. Door het gebruik van glijmiddel voorkom je dat je droge vagina krijgt, waardoor je langer en beter genot krijgt. Ook is de glijite perfect voor het precieze werk en om extra genot te ervaren tijdens je seksspelletjes.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Love Your Pole – Masturbatie Glijmiddel – 100ml gebruiken?

Love Your Pole – Masturbatie Glijmiddel – 100ml kan in combinatie met allerlei verschillende speeltjes en toys gebruikt worden. Probeer bijvoorbeeld eens een vibrerend speeltje dat met de glijmilt een opwindend gevoel en betere prestaties geeft. Ook kun je het glijmiddel gebruiken met andere speeltjes zoals , of cockrings.

Hoe moet je Love Your Pole – Masturbatie Glijmiddel – 100ml reinigen?

Het reinigen van Love Your Pole – Masturbatie Glijmiddel – 100ml is heel gemakkelijk. Gebruik een toyspray na elk gebruik om het product te reinigen. Hiermee verwijder je bacteriën en bacteriegroei. Na het reinigen laat je het glijmiddel goed drogen en bewaar je het op een droge, donkere plaats.

Probeer Love Your Pole – Masturbatie Glijmiddel – 100ml nu bij Ladykiller.nl!

Love Your Pole – Masturbatie Glijmiddel – 100ml biedt je een intensere sekservaring, waardoor je meer genot krijgt uit je seksspelletjes. Wil je dus een glijmiddel dat makkelijk te gebruiken is, een lange gebruiksduur heeft en een voeling geeft die ongekend levendig is? Bestel het product dan vandaag nog bij Ladykiller.nl.