Liefde is altijd spannend, maar met de Love Bound – Enkelboeien – One Size wordt het nog spannender. Deze flexibele enkelboeien vormen de perfecte accessoire voor beginners als gevorderden in .

Hieronder een overzicht van de eigenschappen van de Love Bound – Enkelboeien – One Size:

– Flexibele enkelboeien gemaakt van speciale stof voor optimaal comfort
– 50 cm lange band waarmee de boeien aan elkaar worden vastgemaakt
– One size fits all met een verstelbare klittenband

Wat zijn Love Bound – Enkelboeien – One Size

Love Bound – Enkelboeien – One Size zijn flexibele enkelboeien gemaakt van speciale stof voor extra comfort en flexibiliteit. Door middel van een 50 cm lange band kun je de enkelboeien gemakkelijk aan elkaar vastmaken. Zo kun je een beleving creëren voor jezelf of je partner. Daarnaast is de One Size fits all maat ideaal dat je Love Bound – Enkelboeien – One Size in verschillende lengtes kunt verstellen dankzij een verstelbare klittenband.

Hoe worden Love Bound – Enkelboeien – One Size gebruikt?

Love Bound – Enkelboeien – One Size kunnen gebruikt worden voor speelse hete avonturen, maar ook voor echte zware bondage. Je kunt de enkelboeien aan elkaar vastmaken met de meegeleverde band en de beleving zo verhogen. Als je de band aanraakt kun je voelen dat de band versterkt is, wat betekent dat je voelt dat je een stevig en sterk product krijgt. Om de ervaring nog meer een ‘geweldig gevoel' te geven, kun je de One Size fits all maat instellen met de verstelbare klittenband.

Voor wie zijn de Love Bound – Enkelboeien – One Size geschikt?

Love Bound – Enkelboeien – One Size zijn ideaal voor zowel beginnende bondagers als gevorderde bondage vrijers. Als je voor het eerst kennis wilt maken met bondage speeltjes, dan zijn deze enkelboeien een perfect begin. Deze enkelboeien zijn uitermate geschikt voor beginners die de forse beleving van bondage ervaren willen zonder de risico's die gepaard gaan met het gebruik van actuele metalen boeien. Ook gevorderden kunnen de Love Bound – Enkelboeien – One Size gebruiken om hun bondage avontuur net dat beetje meer te geven of om te variëren.

Gratieer je seksleven met Love Bound – Enkelboeien – One Size

Love Bound – Enkelboeien – One Size zijn een geweldig product om je seksleven een boost geven. Door de verschillende manieren waarop je de enkelboeien kunt gebruiken, kun je je seksleven spannender maken. De enkelboeien kunnen variëren van subtiele tot extreme seksuele belevenissen, naar gelang de mate van bondage die je je partner hebt toegepast.

Love Bound – Enkelboeien – One Size combineren met andere sekstoys

Love Bound – Enkelboeien – One Size kunnen worden gecombineerd met andere seksspeeltjes zoals , , petatten, zwepen. Er is een verscheidenheid aan seksspeeltjes die een bondage sessie zo iets bijzonders maken. De combinatie van verschillende seksspeeltjes en Love Bound – Enkelboeien – One Size staan garant voor een ultieme seksuele ervaring!

Hoe reinig ik de Love Bound – Enkelboeien – One Size?

Het is belangrijk om na ieder gebruik de Love Bound – Enkelboeien – One Size goed te reinigen alvorens deze op te bergen. Dit is om bacteriën te verwijderen en de boeien in de best mogelijke staat te houden. Je kunt het materiaal reinigen met een milde toy cleaner of warm water met een milde ph neutraal reinigingsmiddel. Laat de boeien daarna drogen of gebruik een schone, zachte doek om ze af te drogen.

Probeer en koop Love Bound – Enkelboeien – One Size bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een hoge kwaliteit Love Bound – Enkelboeien – One Size en je wilt zeker weten dat je product van hoge kwaliteit is, dan raad ik je aan om deze te kopen bij Ladykiller.nl. Hier krijg je gegarandeerd een hoogwaardig product, waarbij je seksleven zeker een boost krijgt. En ervan uitgaande dat je jezelf of je partner overtuigd hebt om dit sexy speeltje te proberen, waarom zou je het dan niet bij de meest betrouwbare seks shop van Nederland kopen? Dus waar wacht je nog op? Ga je smeulende avonturen uitproberen met Love Bound – Enkelboeien – One Size en het meeste uit je seksleven halen!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Barcode

883045911001