Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy

Geweldige accessoire om je look compleet te maken

Met Ladykiller.nl bieden wij onze klanten een unieke collectie lingerie en aan, zoals ons Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy. Onze Love Bite collectie is bedoeld voor mannen en vrouwen die een beetje extra pikantie willen toevoegen aan hun look. Met dit opvallende jurkje, compleet met elastische jarretels en een subtiele split, creëer je een schitterende outfit waarmee je zeker opvalt!

Belangrijkste eigenschappen van het Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy

• Materiaal: 90% Polyamide/10% Elastaan
• Beschikbaar in meerdere maten (S-3XL)
• Vrouwelijke, zwarte langehouw
• Met elastische jarretels en een subtiele split
• Leuk om te combineren met andere speeltjes uit de Ladykiller.nl collectie

Het Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy is een eenvoudige en vrouwelijke look

Ons Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy is perfect voor wie een beetje extra vrouwelijkheid en charme wil toevoegen aan haar look. Het jurkje heeft elastische jarretels waarmee je je benen in een vrouwelijke boog kunt laten uitstralen. Het materiaal, een mengsel van polyamide en elastaan, staat garant voor een zachte en comfortabele pasvorm, die je silhouet prachtig benadrukt. Het jurkje is verkrijgbaar in verschillende maten, van small tot 3XL, waardoor het geschikt is voor vrijwel iedere vrouw.

Hoe kun je het Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy gebruiken?

Dit Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy is een perfecte accessoire om je stijl mee te veranderen en een sensueel gevoel te creëren. Kies er voor om het jurkje te combineren met een ander speeltje uit de Ladykiller.nl collectie of draag het als een fashionable look naar je volgende avondje uit. Je kunt hierna ook andere accessoires, zoals jarretelachtige en gordels, combineren met het Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy om je look af te maken.

Hoe kunnen onze klanten hun leven verbeteren met het Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy?

Met het Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy uit de Ladykiller.nl collectie kun je je look dramatisch veranderen en een sensueel, pikant gevoel creëren. Het is een perfecte accessoire om je volgende avondje uit extra spannend te maken of om je partner te verrassen. Je kunt er ook voor kiezen om het Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy te combineren met andere speeltjes uit onze collectie. Zo kun je je oog voor stijl combineren met een ervaring die je bij ons nooit eerder hebt gehad.

Hoe kun je het Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy reinigen en combineren met andere speeltjes?

Het Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy uit de Ladykiller.nl collectie is gemaakt van duurzaam materiaal, waarmee je een stevige pasvorm krijgt. De meeste stoffen mogen gewoon machinaal gewassen worden. Vergeet daarbij niet om de etiketten te raadplegen voor speciale aanpassingen. Daarnaast kun je het Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy ook gecombineerd met andere accessoires en speeltjes uit de Ladykiller.nl collectie. Kies bijvoorbeeld voor jarretelachige kousen of andere speeltjes om je look nog pikannter te maken.

Probeer het Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy uit en verander je avondje uit!

Dit Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy uit de Ladykiller.nl collectie staat garant voor een heerlijk avondje uit of een verrassing voor je partner. Laat anderen je prachtige benen zien in dit elegant zwarte jurkje en maak je look compleet met een geraffineerde split of andere accessoires.

In onze collectie vind je naast dit Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy nog vele andere leuke speeltjes die je leven spannender maken. Kies bijvoorbeeld voor decolletés, bikini's, stocking's of andere verleidelijke kleding om de sensuele kant van jezelf te laten zien. Onze shop bevat ook een groot assortiment -kleding, korsetten, halsbanden en vele andere accessoires waarmee je je fantasie laat uitkomen.

Kom dus vandaag nog langs in onze webshop Ladykiller.nl en ontdek wat de Love Bite Opvallend Jurkje Met Jarretellook – Curvy voor jou kan betekenen!

Kledingmaat

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

657447085826