Lori – Stockings: Dit speeltje is een must-have voor spannende avonden in de slaapkamer.

De Lori – Stockings zijn een uniek accessoire dat je er meteen uit laat springen. De 3 meter lange stofen zijn modern, kleurrijk en comfortabel. U zult lieflijkheid uitstralen in uw stockings en je outfit komt direct tot leven! De Lori – Stockings zijn gemaakt van luxueuze, zachte stoffen die flexibel zijn en een unieke, verleidelijke touch toevoegen aan elke outfit. De katoenen onderlaag houdt je benen warm en zorgt ervoor dat je voeten droog blijven. Met de Lori – Stockings krijg je een sexy decoratief item waarmee je je avond in de slaapkamer kunt upgraden. Bovendien komen de Lori – Stockingsjes met een compacte opbergtas en kun je de stockings overal mee naar toe nemen.

Eigenschappen van de Lori – Stockings:

  • 3 Meter lange stof
  • Modern, kleurrijk en luxe
  • Gemaakt van zacht katoen en flexibel
  • Verleidelijke touch aan je outfit
  • Kan als een decoratieve, verleidelijke toets worden gedragen
  • Verwarmt benen en zorgt ervoor dat je voeten droog blijven
  • Komt met een compacte opbergtas

Wat is de Lori – Stockings?

De Lori – Stockings is een 3 meter lange stocking die speciaal ontworpen is voor spannende avonden in de slaapkamer. Het is gemaakt van zacht katoen en verfraait je outfit door een verleidelijke touch toe te voegen. Het heeft ook een katoenen onderlaag die je benen warm houdt en je voeten droog houdt. Met de Lori – Stockings krijg je een sexy, decoratief stuk dat je kunt gebruiken om je nacht in de slaapkamer een extra verleidelijke toets te geven.

Hoe gebruik je de Lori – Stockings?

De Lori – Stockings is eenvoudig te gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen, is de stof te weven om de dijen, billen en benen van uw . Zodra je klaar bent, kun je je outfit afmaken met de eigen unieke stijl van de Lori – Stockings.

Voor wie is de Lori – Stockings geschikt?

De Lori – Stockings is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een sexy accessoire om zijn of haar outfit te upgraden. Met de Lori – Stockings zal het een geweldige ervaring zijn om te genieten van een avond vol sensualiteit.

Hoe kan de Lori – Stockings het leven van onze klanten veranderen?

De Lori – Stockings geeft klanten de mogelijkheid om hun slaapkameravonden spannend en verleidelijk te maken. Het is een ideale manier om hun liefde voor verleiding te laten zien. Met de Lori – Stockings kunt u de saaie slaapkamer veranderen in een avond vol passie.

Hoe kan de klant de Lori – Stockings combineren met andere speeltjes in onze winkel?

In Ladykiller.nl verkopen we verschillende speeltjes die de avonden in de slaapkamer interessant kunnen maken. Onze klanten kunnen de Lori – Stockings combineren met onze , 's, pins en zelfs -speeltjes om hun slaapkameravonden nog spannender te maken.

Hoe moet de Lori – Stockings worden gereinigd?

Om ervoor te zorgen dat de stoffen in perfecte staat blijven, dient u de Lori – Stockings met de hand te wassen en vervolgens op een luchtige plaats te laten drogen. Om te voorkomen dat er kleurvervaging optreedt, is het belangrijk om de stof te wassen met dezelfde kleur.

Waarom de Lori – Stockings proberen?

De Lori – Stockings zijn een must-have voor spannende avonden in de slaapkamer. Ze geven een verleidelijke, modieuze toets aan je outfit waardoor je er meteen uit springt. Met de Lori – Stockings krijg je een decoratief item dat je avonden in de slaapkamer een extra verleidelijke toets geeft. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een vernieuwende twist van de slaapkamer. Bovendien hebben we in onze winkel Ladykiller.nl nog veel meer speeltjes om je leven in de slaapkamer spannender te maken. Premium vibrators, dildo's, vibrators, -speeltjes en nog veel meer om jouw avonden nog specialer te maken. Volg je verlangen en probeer de Lori – Stockings. Je zult verrast zijn hoe het je leven kan verbeteren.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, , ,

Kleur

Barcode

850017512115, 850017512122, 850017512139, 850017512146