Look at Me – Posture Collar, het perfecte accessoire voor intense -sessies. De Look at Me – Posture Collar is een must-have voor ieder koppel dat graag iets spannends wil proberen in de slaapkamer. Deze ultramoderne kraag biedt een tyoe-achtig uiterlijk en comfort tijdens de seksuele sessies. Hieronder zetten we de eigenschappen van de Look at Me – Posture Collar voor je op:

• Beschikbaar in twee varianten: zwart of rood;
• 100 % kwaliteitszacht leer;
• Verstelbaar om snel het juiste formaat te krijgen;
• Voorzien van een scherpe, maar elegantie uitstraling;
• Aantrekbaar design met metalen ringetjes en O-ringen;
• Makkelijk te af te stellen met een riem en gesp.

Wat is de Look at Me – Posture Collar?

De Look at Me – Posture Collar is een bondage-accessoire die gebruikt wordt om je sub een sensuele ervaring te geven. Het komt in twee verschillende kleuren, zwart en rood, en is gemaakt van zacht leer. Het design heeft metalen ringen en O-ringen waarmee je verschillende zoals klemmen, of touwen aan vast kunt maken. Bovendien is de kraag verstelbaar met een riem en gesp, zodat iedereen, ongeacht zijn of haar grootte, de Look at Me – Posture Collar perfect op maat kan maken.

Hoe gebruik je de Look at Me – Posture Collar?

De Look at Me – Posture Collar is het perfecte accessoire voor bondage en . Je kunt bijvoorbeeld de Look at Me – Posture Collar gebruiken bij het spelen van of zelfs discipline games. De kraag staat ook voor onderdanigheid bij het of tijdens het intimiteit. Je kunt de Look at Me – Posture Collar ook gebruiken voor een sweet-bitter-spel, waarbij je de kraag met accessoires combineert met een zachte aanraking, zodat je een mooie balans en afwisseling creëert tussen pijn en genot.

Voor wie is de Look at Me – Posture Collar?

De Look at Me – Posture Collar is een perfecte keuze voor iedereen die diep in de wondere wereld van bondage en BDSM wil kijken. Of je nu al ervaren bent met dit soort seksspeeltjes of het voor het eerst probeert, de Look at Me – Posture Collar is een erg interessante en betaalbare optie.

Hoe kan de Look at Me – Posture Collar je seksleven verbeteren?

Met de Look at Me – Posture Collar kun je je seksleven verfijnen door de kraag te gebruiken om jouw partner of jouw verbeelding te inspireren. Met de Look at Me – Posture Collar kun je beide assertiviteit en passie tijdens seksuele sessies laten stijgen. Bovendien is het met de Look at Me – Posture Collar mogelijk om verschillende fantasieën en bondage-posities uit te proberen.

Met welke andere speeltjes of toys kun je de Look at Me – Posture Collar gebruiken?

De Look at Me – Posture Collar kan gecombineerd worden met andere speeltjes of toys zoals boeien, spreaders, , butt plugs, klemmen, touwen, floggers, spankers, of naaldjes. Het is mogelijk om zelf accessoires aan de Look at Me – Posture Collar te bevestigen, waardoor je zelf de kracht en duur van je bondage-sessies kunt bepalen.

Hoe moet de Look at Me – Posture Collar gereinigd worden?

Het is belangrijk dat je de Look at Me – Posture Collar na elk gebruik proper schoonmaakt. Gebruik hiervoor lauw water en een milde zeep of een speciaal ontwikkeld reinigingsmiddel voor leer. Vermijd het gebruik van chemicaliën zoals alcohol, omdat dit het leer kan aantasten. Laat de kraag na het reinigen goed droog worden in de lucht en veeg vuil en stof van de kraag met een zachte doek.

Aanraden om Look at Me – Posture Collar te proberen en te kopen in Ladykiller.nl

De Look at Me – Posture Collar is een onmisbaar bondage-accessoire voor elk koppel dat meer uit hun seksleven wil halen. Ben je op zoek naar een spannende manier om je intieme momenten op te fleuren? Probeer dan de Look at Me – Posture Collar en ontdek het resultaat met eigen ogen. De Look at Me – Posture Collar is uit voorraad leverbaar bij Ladykiller.nl, waar je bij je bestelling ook kunt kiezen voor gratis verzending, snelle aflevering én discreet verpakt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

883045912701