Lolita – Slipje – One Size is een onmisbaar sextoy voor iedereen die op zoek is naar een ultieme ervaring. Dankzij de openingschnitzels aan de zijkanten, is het slipje perfect om in te ademen van het ultieme gevoel. Hierdoor voel je vrij en comfortabel, zelfs wanneer je alleen bent. De speciale stofmix is zo geweven dat het er aangenaam uitziet en voelt.

Eigenschappen van Lolita – Slipje – One Size

• Gemaakt met een speciale stofmix voor optimaal comfort
• Met openingschnitzels aan de zijkanten, zodat je het perfect kunt inademen
• Uniek ontwerp wat veelzijdig is en er mooi uitziet
• Makkelijk en comfortabel in gebruik
• One size fits all

Wat is Lolita – Slipje – One Size?

Lolita – Slipje – One Size is een klassiek slipje dat is gemaakt van een speciale mix van stoffen. De speciale cut en stofmix maakt het bijzonder zacht voor je huid. Het slipje heeft openingschnitzels aan de zijkanten, waardoor je je ultieme gevoel maakt wanneer je het draagt.

Hoe gebruik je Lolita – Slipje – One Size?

Lolita – Slipje – One Size is erg eenvoudig te gebruiken. Zet het eenvoudig om je heupen en maak het zo strak of zo los als je wilt, zodat je comfort krijgt. De materiaalmix is zo geweven dat het ademend en lichtgewicht is. Dit maakt het perfect om je seksspeeltjes te combineren voor een ultieme sekservaring.

Voor wie is Lolita – Slipje – One Size bedoeld?

Lolita – Slipje – One Size is bedoeld voor iedereen, van jong tot oud. Het is een uniek slipje dat eenvoudig te gebruiken is en die geschikt is voor elke maat. Of je nu op zoek bent naar extra comfort of een sexy look, het slipje is de perfecte keuze.

Hoe kan Lolita – Slipje – One Size je seksleven verbeteren?

Het Lolita – Slipje – One Size is een onmisbaar sextoy voor iedereen die op zoek is naar een ultieme ervaring. Door zijn ultra zachte stof en speciale pasvorm, kun je je volledig bevrijden van alle geluiden en bewegingen die je normaal hebt tijdens het vrijen. Combinatie met andere speeltjes en toys voor nog meer plezier maakt het een echte must-have voor iedereen die op zoek is naar avontuur en opwinding.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Lolita – Slipje – One Size gebruiken?

Lolita – Slipje – One Size werkt het beste als je het combineert met andere speeltjes en toys. Je kunt het combineren met 's, , , of zelfs . Het slipje biedt je een unieke ervaring, wat je seksleven een stuk interessanter maakt. Met het slipje kun je bijvoorbeeld een spel spelen met je partner, waardoor je samen ongekende genoegens ontdekt.

Hoe moet je Lolita – Slipje – One Size reinigen?

Om ervoor te zorgen dat het Lolita – Slipje – One Size schoon en hygiënisch blijft, is het belangrijk dat je het slipje correct reinigt. Gebruik daarom altijd een milde detergent en wees zacht als je het slipje wast. Laat het uiteindelijk luchtig drogen, zodat je de volgende keer weer optimaal de voordelen ervaart van het slipje.

Probeer Lolita – Slipje – One Size en koop het in onze seksshop Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar extra comfort of gewoon een opwindende ervaring? Dan is de Lolita – Slipje – One Size perfect voor je. Probeer het slipje en ervaar een ultieme sekservaring. Bestel het slipje nu met een klik op onze seksshop Ladykiller.nl en beleef het maximale plezier met het unieke Lolita – Slipje – One Size!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045911148