Lola – Mini is een krachtige en opwindende , gemaakt van comfortabele, lichte en duurzame materiaal. Met deze vibe kun je verschillende rotaties, trillingen en golven ervaren. Of je al een ervaren sextoy gebruiker bent of juist beginnend bent in seksspeeltjes, Lola – Mini Bullet Vibrator is perfect. Deze pocket-size vibrator heeft een set van 10 intensiteiten die afgestemd kan worden zodat je jouw plezier kunt personaliseren. De compacte afmeting en het gewicht, zorgen voor een comfortabel gebruik. Lola – Mini Bullet Vibrator levert een impeccable ervaring.

Wat is Lola – Mini Bullet Vibrator

Lola – Mini Bullet Vibrator is een zeer kleine vibrator gemaakt van medische siliconen. De materialen die worden gebruikt bij het maken van deze vibrator zorgen ervoor dat hij heel duurzaam en veilig is. De 1.9 inch lange vibrator is perfect voor travel en biedt tien verschillende vibratiepatronen, die allemaal kunnen worden aangepast, afhankelijk van jouw voorkeuren. Deze vibrator is ontworpen voor , maar kan ook worden gebruikt voor alle andere erogene zones. De tactiele knop geeft je de mogelijkheid om stevige vibraties te krijgen die oplopen tot een hoog vibratieniveau.

Hoe gebruik je Lola – Mini Bullet Vibrator

Gebruik Lola – Mini Bullet Vibrator door een licht en aangenaam aanraken van het geslacht. Begin langzaam en voeg geleidelijk aan vibraties toe om je hoogtepunt te bereiken. Experimenteer met verschillende vibratiepatronen voor een onverwachte ervaring. Een aanraking met een Lola – Mini Bullet Vibrator klinkt geweldig. Het trillen stimuleert de gevoeligste gebieden die het meest in aanmerking komen voor bijzonder plezier. Lola is een zeer discreet ontwerp dat voorkomt dat het geluid je privacy in gevaar brengt.

Voor wie is Lola – Mini Bullet Vibrator bedoeld?

Lola – Mini Bullet Vibrator is bedoeld voor zowel gevorderden die op zoek zijn naar nog meer vibratie intensiteit als voor diegenen die net beginnen met het gebruik van sextoys. De kleine maar krachtige vibrator is gemakkelijk aan te passen aan comfortabele niveaus van stimulaties. Als een krachtigere sensatie wordt gezocht door de gebruiker, kan het draaien van de knop een fenomenaal effect hebben in ongekende pleasure.

Hoe kan Lola – Mini Bullet Vibrator je seksleven verbeteren?

Lola – Mini Bullet Vibrator verbetert je seksleven op meerdere manieren. Door middel van massagetechnieken kan de vibrator je spieren helpen ontspannen, waardoor je meer gevoelig wordt voor aanraking. Vibraties kunnen helaas ook je hersenen stimuleren waardoor bovenal je algemene plezierniveau verhoogd kan worden. Omdat het seksspeeltje kan worden aangepast, betekent dat dat jij en je partner geleidelijk aan kunnen toewerken naar een hoger niveau van ervaring. Lola – Mini Bullet Vibrator doet het werk effectief en is klein genoeg om mee te nemen op je avonturen, zodat je met je partner kunt experimenteren.

Welke andere speeltjes en toys kun je gebruiken met Lola – Mini Bullet Vibrator?

Lola – Mini Bullet Vibrator kan het beste worden gecombineerd met een aantal andere seksspeeltjes. Als je op zoek bent naar een geluksgevoel, combineer dan de vibrator met cockrings of een . Je kunt ook het vibratiepatroon van de Lola combineren met een of voor een meer intense ervaring. Als je meer van een traditioneel plezier houdt, probeer dan een vibrator met een kleinere kop combineren met een .

Hoe Lola – Mini Bullet Vibrator reinigen?

Voor het reinigen van Lola – Mini Bullet Vibrator moet je een milde reinigingsoplossing gebruiken en onthoud dat je hem nooit in heet water mag dompelen. Omdat het veel gevoelig materiaal is, is het belangrijk om je handen goed te wassen voordat je de vibrator aanraakt. Na het reinigen, neem je een prostaattest of een lichaamstest om ervoor te zorgen dat er geen bacteriën of schimmel achterblijven.

Ga voor Lola – Mini Bullet Vibrator bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een schattige, kleine en krachtige vibrator, dan is Lola – Mini Bullet Vibrator je beste optie. Het is een kleine vibrator die je mee kan nemen op reizen en jammer genoeg is het moeilijk om één te vinden die sterker, kleiner of krachtiger is. Bezoek onze seksshop Ladykiller.nl om deze vibe te bestellen en geniet van de uitgebreide collectie en andere seksspeeltjes tegen de beste prijs. Laat je ervaring achter met Lola – Mini Bullet Vibrator en verken en pas jouw eigen seksuele vrijheid aan.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

,

Kleur

, ,

Barcode

5060311472779, 5060311472793, 5060311472885