Liquid Onyx Split Back Boy Short is een innovatieve en elegante short van hoge kwaliteit die geschikt is voor elk seksueel avontuur. Deze short past perfect bij alle soorten vrijpartijen, van wat wilde spelletjes tot een . Het comfortabele design en de elegantie zorgen ervoor dat deze splitback boyshort perfect is voor de meest spannende nocturne momenten.

Sluit precies aan op je lichaam

Liquid Onyx Split Back Boy Short is gemaakt met een perfecte aansluiting op je lichaam, waardoor hij ongeëvenaard comfort en pasvorm biedt tijdens spannende avonturen. Deze high-end short voegt glamour toe aan elke gelegenheid. Met een strakke split-tail fit sluit deze short perfect aan op je billen.

Ademende stof

De Liquid Onyx Split Back Boy Short is gemaakt van ademende stof om je optimaal comfort en zweetvrij comfort te bieden. Het materiaal absorberende zweet en stelt je in staat om actieve spelletjes te spelen zonder gebukt te gaan onder het zweet. De stof voelt extra zacht aan op je huid terwijl je in de short beweegt.

Verfraai je look en seksleven

Liquid Onyx Split Back Boy Short is ontworpen om je look te verfraaien. Je kunt deze short dragen met andere of provocerende outfits voor een verleidelijke en opwindende look. Deze short kan ook worden gedragen tijdens intieme momenten, waardoor je seksleven een boost krijgt met meer stimulatie en plezier. Je kunt ook andere producten en speeltjes zoals , of lubrificatie gebruiken voor een optimaal plezier.

Eenvoudig te reinigen

Liquid Onyx Split Back Boy Short is eenvoudig te reinigen. Je kunt het wassen met water en milde zeep en het op een lage temperatuur drogen. Als je deze stappen volgt, kun je deze short voor vele jaren houden.

Waar te koop

Liquid Onyx Split Back Boy Short is verkrijgbaar op onze webshop. U kunt gemakkelijk en veilig online bestellen om deze high-end short te krijgen. Wij bieden ook opties voor bezorging of afhalen.

Concluderend is het duidelijk dat de Liquid Onyx Split Back Boy Short een innovatieve en trendy short is die je look verfraait en je seksleven een boost geeft. Met zijn ademende stof en strakke splitfit kun je actieve spelletjes spelen zonder je druk te maken over zweet. Deze high-end short is eenvoudig te reinigen en perfect voor elk seksueel avontuur. Bestel de Liquid Onyx Split Back Boy Short vandaag nog op onze webshop voor meer charmante looks en spannende momenten.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kledingmaat

, ,

Kleur

Barcode

671241120569, 671241120576, 671241120583