Een lipprint babydoll & string – plus size is de ideale aanvulling op je seksspeeltjescollectie voor plus-size vrouwen. De babydoll is gemaakt van zacht kant en heeft een lipprint detail, wat voor een waterval van aantrekkelijke tinten aan de voorzijde zorgt. De bijpassende string en de brede gordel zijn gemaakt van een hoogwaardig elastisch materiaal, wat zorgt voor comfort en een perfecte pasvorm. De Lipprint Babydoll & String – Plus Size is niet alleen ongelooflijk aantrekkelijk, maar ook super comfortabel, voor maximale bevrediging bij jou en je partner. Met de Lipprint Babydoll & String – Plus Size, zal je niet alleen indruk maken op je partner maar ook meer zelfvertrouwen hebben bij al je seksuele avonturen.

Wat is Lipprint Babydoll & String – Plus Size?

De Lipprint Babydoll & String – Plus Size is een zalige combinatie van stijlvolle lingerie en sexy looks, perfect voor plus-size vrouwen die op zoek zijn naar een mix van comfort met een luxe glimlach. Deze set is gemaakt van kwaliteitmateriaal, zodat u uw partner en uzelf optimaalcomfort kunt bieden en optimaal genot kunnen ervaren. Met zijn romantische lipprint, geeft het een aantrekkelijk girlylook, gecombineerd met een ongelooflijke pasvorm en comfort. In tegenstelling tot andere lingerie, kunt u uw partner probleemloos vertellen waarom deze string zo uitnodigend en aantrekkelijk is.

Hoe gebruik je Lipprint Babydoll & String – Plus Size?

De Lipprint Babydoll & String – Plus Size is ideaal voor elke gelegenheid. U kunt het dragen als loungewear om een rustige avond door te brengen met uw partner of het op een stijlvolle manier te dragen naar een speciale gelegenheid. Het is ook een perfecte outfit voor seksavonturen, waarbij je je partner verrast met je zelfvertrouwen en charme. Doe de Lipprint Babydoll & String – Plus Size aan, de extra stukken wil je nooit meer afdoen!

Voor wie is de Lipprint Babydoll & String – Plus Size bedoeld?

De Lipprint Babydoll & String – Plus Size is speciaal ontworpen voor plus-size vrouwen. Het perfecte ontwerp en de luxe materialen zullen je de stijl en comfort geven die je zoekt in een stuk lingerie. Plus-size vrouwen hebben de neiging om kleine stukken lingerie te dragen. Aan de andere kant hebben ze ook de neiging om worden overgeslagen voor hun plus-size kledingstukken. Maar hier zit eindelijk een ongelooflijke babydoll set, die eruit ziet als gemaakt op maat voor plus-size vrouwen.

Hoe kan Lipprint Babydoll & String – Plus Size je seksleven verbeteren?

De Lipprint Babydoll & String – Plus Size is bij uitstek geschikt voor seksuele avonturen. Het ultracomfortabele materiaal zorgt ervoor dat je jezelf optimaal kunt ontspannen en zorgt voor een perfecte pasvorm. Het zal je partner ook helpen om de perfecte pasvorm te krijgen, zodat je beiden optimaal van seks kunt genieten. Het ongelooflijke lipprint detail zal je partner verrassen en hem / haar aanmoedigen voor meer.

Met welke andere speeltjes en toys je Lipprint Babydoll & String – Plus Size kan gebruiken?

De Lipprint Babydoll & String – Plus Size is perfect te combineren met andere seksspeeltjes, zoals seksballen, en 's, voor extra genot tijdens uw seksuele avonturen. We beschouwen deze set als de perfecte aanvulling op uw collectie seksspeeltjes, omdat deze u de kans geeft om uw seksuele avonturen in stijl en comfort te verbeteren.

Hoe moet je Lipprint Babydoll & String – Plus Size reinigen?

De Lipprint Babydoll & String – Plus Size moet met de hand worden gewassen met lauw water en milde zeep. U moet de zeep helemaal laten verdwijnen en na het reinigen afspoelen met koud water. Het is aan te raden om de set te laten drogen in een luchtigere omgeving, zodat alle materialen goed kunnen drogen. We raden u aan om deze lingerieset weg te houden van barsten in stoffen om de stof en het materiaal in optimale staat te houden.

Kom kopen bij Ladykiller.nl

Koop de Lipprint Babydoll & String – Plus Size bij sexshop Ladykiller.nl voor een lingerie set die stijl en comfort combineert. In onze winkel kunt u betrouwbare en milieuvriendelijke producten kiezen die helemaal in lijn zijn met uw wensen. Kom deze lingerie set kopen voor een plus-size optie die aan al je verwachtingen voldoet en je seksuele avonturen verbetert in stijl en comfort. Wij hebben ook andere plus-size opties in onze collectie om aan al je ën te voldoen.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

883124167848