Beleef mysterieuze sensuele kracht met de Lilly – Fringe Zweep. Ladykiller.nl biedt je een breed assortiment aan sextoys, waaronder de Lilly – Fringe Zweep. Met deze sensuele uitstraling kun je een adembenemend genot had overbrengen.

De Lilly – Fringe Zweep heeft de volgende eigenschappen:
– Gemaakt van hoogwaardig materiaal
– Comfortabel in het gebruik
– Met een speciale franje
– Makkelijk te gebruiken
– Verstelbaar

Wat is de Lilly – Fringe Zweep?

De Lilly – Fringe Zweep is een top kwaliteit sensuele speeltje dat speciaal ontwikkeld is om talloze avonturen en genot te bieden. De zweep is gemaakt van hoog kwaliteitsmateriaal, wat voor een comfortabel gevoel zorgt in het gebruik ervan. De franje zorgt voor een extra zintuiglijk genot en de lange stok maakt de zweep heel erg precies.

Hoe kan de Lilly – Fringe Zweep gebruikt worden?

De Lilly – Fringe Zweep kan op verschillende manieren gebruikt worden. Je kunt kiezen voor speelse tikjes of bijvoorbeeld een pittige klap, zolang je maar weet hoe je bepaalde grenzen niet overschrijdt. De bijzondere franje maakt het gevoel extra bijzonder. Hij is gemakkelijk te verstellen en daardoor geschikt voor zowel de beginner als de meer ervaren liefhebber.

Voor wie is de Lilly – Fringe Zweep bedoeld?

De Lilly – Fringe Zweep is voor iedereen bedoeld die op zoek is naar een extra stimulans in zijn of haar relatie. Het is geschikt voor singles, koppels en groepen. Het brengt een zucht van mysterie en sensualiteit aan jouw seksleven toe. Zowel mannen als vrouwen kunnen bruikbaarheid en kracht uit de zweep halen!

Hoe kan de Lilly – Fringe Zweep je seksleven verbeteren?

De Lilly – Fringe Zweep laat je van een compleet nieuwe energie genieten. Niet alleen bent u een uitstekend verwerven krijgen in zijn of haar ën, maar ook kun je je comfort-level verhogen of je horizons verruimen. Daarnaast kan het stimuleren van hevige en intense orgasmes en diepere sensaties.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Lilly – Fringe Zweep gebruiken?

Dankzij de uiterst veelzijdige Lilly – Fringe Zweep kun je heel veel verschillende sextoys en andere toys combineren die bijdragen aan een optimaal genot. Zo kun je bijvoorbeeld een gebruiken om het speelse genot nog intenser te maken. Milieuvriendelijke veren uit de handel geven een zachtere variant van de tik. Ook kunnen en 's gebruikt worden voor extra stimulatie.

Hoe moet de Lilly – Fringe Zweep gereinigd worden?

Om de Lilly – Fringe Zweep te reinigen raden wij aan om na het gebruik alles schoon te maken met een sextoycleaner of een milde zeep en lauwwarm water. Zo blijft je zweep zo hygiënisch mogelijk en klaar voor weer een nieuw avontuur.

Voordelen Lilly – Fringe Zweep

De Lilly – Fringe Zweep is uniek in zijn soort. De lange en franjes stok van de zweep zorgt voor een ongecontroleerd gevoel. Daarnaast heeft de zweep verschillende intensiteitsniveaus en is het product gemakkelijk te gebruiken en te reinigen. Probeer vandaag nog onze Lilly – Fringe Zweep om mysterieuze sensuele kracht beleven in je seksleven en koop je product in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562010133