Melt My Heart – Afrodisia Massagekaars – 70 ml is een zachte, plantaardige Schaumbescherming kaars. De kaars is speciaal ontwikkeld voor een . De kaars is gevuld met verzorgende shea butter en is verkrijgbaar in verschillende deluxe aroma's. De Afrodisia Massagekaars van Melt My Heart – 70 ml heeft een heerlijke, bloemige geur. De kaarsen van Melt My Heart zijn vervaardigd van 100% organische ingrediënten en bevatten geen schadelijke ingrediënten zoals parabenen, sulfaten of petrochemie.

De voordelen van Melt My Heart – Afrodisia Massagekaars – 70 ml:

– Ongelooflijk zacht schuim: de kaars heeft een zachte, melkachtige textuur die perfect absorbeert in de huid.

– Rijk aan verzorgende boter: de kaars is verrijkt met verzorgende Shea Butter die helpt de huid voeden en hydrateren.

– Een luxe aroma: de kaars heeft een bloemenaroma dat bevorderlijk werkt voor een erotische massage.

– 100% natuurlijk ingrediënten: de kaars is verrijkt met alleen 100% natuurlijke ingrediënten en bevat geen schadelijke ingrediënten zoals parabenen, sulfaten of petrochemie.

Wat is Melt My Heart – Afrodisia Massagekaars – 70 ml?

Melt My Heart – Afrodisia Massagekaars – 70 ml is een luxe massagekaars die speciaal is ontwikkeld voor een erotische massage. De kaars is gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten en heeft een heerlijke, bloemige geur. Het product is verrijkt met verzorgende shea butter die de huid hydrateert en voedt. De kaars heeft een melkachtige textuur die perfect absorbeert in de huid, waardoor je een zachte, verzorgende massage krijgt.

Hoe gebruik je de Melt My Heart – Afrodisia Massagekaars – 70 ml?

Gebruik de Melt My Heart – Afrodisia Massagekaars – 70 ml door de kaars aan te steken en de vloeibare kaarsolie even te laten intrekken in de huid. Smeer vervolgens de olie over het gehele lichaam en masseer het op een erotische manier. Gebruik de olie om te stralen, kneden, strelen en andere massage technieken toe te passen. Vergeet niet om de olie gericht te gebruiken bij pijnlijke of vermoeide delen van je lichaam, zoals bijvoorbeeld je , schouders of voeten.

Voor wie is Melt My Heart – Afrodisia Massagekaars – 70 ml bedoeld?

Melt My Heart – Afrodisia Massagekaars – 70 ml is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een luxe massagekaars met een bloemenaroma dat speciaal is ontwikkeld voor een erotische massage. De kaarsen zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten geen schadelijke ingrediënten. De massagekaars is perfect geschikt voor het verzorgen en hydrateren van je huid tijdens een erotische massage.

Hoe kan de Melt My Heart – Afrodisia Massagekaars – 70 ml je seksleven verbeteren?

De Melt My Heart – Afrodisia Massagekaars – 70 ml kan je seksleven op verschillende manieren verbeteren. Ten eerste creëert het product met de heerlijke bloemengeur een intieme setting, waardoor je jezelf ontvankelijk maakt voor erotische aantrekkingskracht. Ten tweede bevordert de verzorgende olie in de kaars het gemak van het masseren, wat je seksleven nog intenser maakt. Bovendien voed en hydrateert de kaars de huid, waardoor je langer en intensiever kunt genieten van je erotische massage.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Melt My Heart – Afrodisia Massagekaars – 70 ml gebruiken?

Melt My Heart – Afrodisia Massagekaars – 70 ml kan je gebruiken in combinatie met verschillende toys en speeltjes. Het product is perfect geschikt voor het verzorgen van je huid tijdens een erotische massage met een massagerolletje of . Ook kun je de kaars combineren met glijmiddel, of linten voor extra avontuur.

Hoe moet je de Melt My Heart – Afrodisia Massagekaars – 70 ml reinigen?

Reinig de Melt My Heart – Afrodisia Massagekaars – 70 ml na gebruik door de kaarsolie te verwijderen met een zachte, vochtige doek en het product af te spoelen met warm water. Laat vervolgens de kaars met een warmtebron drogen (zoals een haardroger op lage stand) en bewaar de kaars in een droge, donkere omgeving.

Aanbeveling

We bevelen je aan om de Melt My Heart – Afrodisia Massagekaars – 70 ml te proberen en te kopen bij onze seksshop Ladykiller.nl. In onze seksshop is er een enorm assortiment aan producten en speeltjes die je seksleven intenser en leuker maakt. Bestel direct je favoriete producten en geniet van de snelle levering.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562010461