Met de Lifesaver – Blue ervaren seksliefhebbers een seksuele bevrijding als nooit tevoren. Deze sextoy met zijn revolutionaire “glow in the dark” design brengt je seksleven naar een nieuw niveau en laat je de meest uiteenlopende avonturen beleven. Met de Lifesaver – Blue Glow krijg je een stimulatie van je erogene zones dankzij haar fluwelen en geribbelde structuren.

Hieronder staan de eigenschappen van de Lifesaver – Blue Glow op een rij:

• Gemakkelijk te gebruiken
• De Lifesaver – Blue Glow is 25.4 cm lang
• De vleugelvormige voorzijde en de geribbelde achterzijde zorgen voor een optimale stimulatie
• De revolutionaire “glow in the dark” design is uniek en sexy
• Gemaakt van hypoallergeen siliconen voor een zacht gevoel
• Waterbestendig – makkelijk schoon te maken

Wat is de Lifesaver – Blue Glow

De Lifesaver – Blue Glow is de ultieme sextoy voor liefhebbers van een optimale stimulatie van hun erogene zones. De 25.4 cm lange Lifesaver – Blue Glow is gemaakt van hypoallergeen siliconen, dat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel wanneer je de Lifesaver – Blue Glow gebruikt. Doordat de Lifesaver – Blue Glow waterbestendig is kan je ‘m makkelijk schoonmaken na gebruik. Maar wat maakt de Lifesaver – Blue Glow zo speciaal? Dat is toch wel het revolutionaire “glow in the dark” design. Hierdoor heb je een unieke en sexy visual haal je extra sensuele beleving eruit.

Hoe gebruik je de Lifesaver – Blue Glow

Het gebruik van de Lifesaver – Blue Glow is erg simpel maar wel effectief. Breng voldoende glijmiddel op wat waterbasis op de Lifesaver – Blue Glow aan en introduceer deze vervolgens voorzichtig. De Lifesaver – Blue Glow heeft 3 verschillende structuren; de vleugelvormige voorzijde en de geribbelde achterzijde, waarmee je optimaal kunt genieten.

Voor wie is de Lifesaver – Blue Glow bedoeld?

De Lifesaver – Blue Glow is voor zowel vrouwen als mannen. Of je nu van sensuele stimulatie houd, of een optimaal genot wilt voelen, de Lifesaver – Blue Glow zal je niet teleurstellen. Door de vleugelvormige voorzijde vind je precies de juiste plekken om zo de meest intense erotische ervaringen te beleven.

Hoe kan de Lifesaver – Blue Glow je seksleven verbeteren?

Het gebruik van de Lifesaver – Blue Glow kan ervoor zorgen dat je jezelf beter leert kennen. Het gebruik van een sextoy zoals dit kan je helpen om je eigen gestelde grenzen te verleggen en de meest intieme plekjes van je lichaam te ontdekken. Daarnaast kun je door het gebruik van de Lifesaver – Blue Glow ook optimale genot bereiken als je hem gebruikt voor solo-avonturen of samen met je partner.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Lifesaver – Blue Glow gebruiken?

Tegenwoordig bieden de online seksshops van Ladykiller.nl een breed scala aan seksspeeltjes. De Lifesaver – Blue Glow kan je samen met andere speelgoed gebruiken. Denk hierbij aan , couples toys, of 's. Samen met de Lifesaver – Blue Glow kun je merken dat je nieuwe en spannende belevingen ervaart.

Hoe reinig je de Lifesaver – Blue Glow?

Doordat de Lifesaver – Blue Glow waterbestendig is, zal hij gemakkelijk schoon te maken zijn met water en zeep. Reinig de sextoy daarnaast ook voor en na gebruik om hygiënisch te blijven en levenslange gebruiksplezier te garanderen.

Probeer de Lifesaver – Blue Glow en koop het in Ladykiller.nl seksshop!

Als je bekend bent met sextoys, maar benieuwd bent hoe de Lifesaver – Blue Glow precies je seksleven kan verbeteren, dan raden wij je aan om deze sextoy te proberen. Je kunt de Lifesaver – Blue Glow kopen in onze webshop Ladykiller.nl en profiteren van onze laagste prijs garantie. Laat je verwonderen door de kracht van de Lifesaver – Blue Glow en geniet van de ultieme sensuele beleving.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903846906