Het Lichaamsharnas – S/M van Ladykiller.nl is een spannende en sensuele aanvulling voor iedereen in een s/m relatie. Het Lichaamsharnas staat symbool voor kracht en controle in de slaapkamer. Met het Lichaamsharnas worden je seksuele ervaringen intenser en verrassender. De verleidelijke trillingen die voortdurend naar je lichaam toewerken, versterken je genot.

Gebruiksmogelijkheden Lichaamsharnas – S/M
● Geef of ontvang een seksualiteit boost
● Inzetbaar tijdens SM situatie
● Verzoet sexuele ervaring
● Geniet van versterkt genot

Wat is het Lichaamsharnas – SM?

Het Lichaamsharnas – S/M is een erotische, veelzijdige en krachtige sextoy die perfect voor en SM spelletjes. Het Lichaamsharnas bestaat uit limiterende banden die vastgeknoopt rondom je lichaam en gesloten door twee stevige boeien die kunnen worden vastgehaakt aan meubilair, zoals bedranden of stoelen.

Het Lichaamsharnas maakt jouw sessies veel intenser door de discreet die je in je Lichaamsharnas kunt stoppen, wat ervoor zorgt dat je lichaam constant trillt van genot. Het Lichaamsharnas is gemaakt van ultra solide stof met een speciaal ontworpen banden systeem, waardoor het perfect aansluit op je lichaam. Het Lichaamsharnas creëert een gevoel van absolute vrijheid en grenzeloze overgave. De optimaal geplaatste straps verbeteren je sexuele ervaring.

Hoe gebruik je het Lichaamsharnas – S/M?

Het Lichaamsharnas is een veelzijdige tool voor s/m spelletjes die je vanaf elke hoek kunt gebruiken. Verander je standaard sexleven en experimenteer met meerdere standen, drukken en trillingen om de prestaties van jouw Lichaamsharnas te verbeteren. Het Lichaamsharnas kan op elke manier worden gebonden, wat betekent dat je de posities en invloeden van je spel kunt veranderen.

Door de harnas om je lichaam en stevige boeien aan meubilair, kun je niet uit de positie ontsnappen, waardoor je helemaal kunt ontspannen en je kunt overgeven aan de genotvolle ervaring. Probeer voor het beste resultaat de boeien aan meubilair te bevestigen dat groot genoeg is om al je bewegingen aan te passen.

Voor wie is het Lichaamsharnas – S/M?

Het Lichaamsharnas is bedoeld voor uiteenlopende sm-spelletjes, variërend van de onderdanigste submissie tot meer onschuldige spelletjes. Het Lichaamsharnas is perfect voor paren en kan ook worden gebruikt als een solo-spel. Het biedt je de kans om creatief en speels met elkaar om te gaan in de slaapkamer.

Het Lichaamsharnas kan worden gebruikt door alle geslachten, dus of je nu koppel bent of single speler, het Lichaamsharnas biedt you een verleiding die je seksleven opnieuw kan uitventen.

Hoe verbetert het Lichaamsharnas – S/M je seksleven?

Het Lichaamsharnas is een interessante sextoy die je seksleven een unieke kijk kan geven. Daarnaast veroorzaakt het Lichaamsharnas bijzonder veel intense trillingen, die kunnen worden aangepast met de discreet of minder discreet vibrators die worden geleverd bij het Lichaamsharnas.

Met het Lichaamsharnas kun je leren meerdere posities waardoor je seksleven verrijkt word. Als je op het punt staat om SM spelletjes te spelen is het Lichaamsharnas een musthave.

Met welke andere speeltjes of toys kun je het Lichaamsharnas – S/M gebruiken?

Het Lichaamsharnas is een erg stevig sextoy dat je alleen of samen met je partner kunt gebruiken. Je kunt het Lichaamsharnas combineren met andere sextoys zoals floggers, bondage sets, collars en . Het Lichaamsharnas is ook geschikt voor een kinky spel met een andere persoon. Je kunt je bondmarket toevoegen aan het speelvlak door sm spelletjes te spelen met je partner.

Hoe reinig je de Lichaamsharnas – S/M?

Het reinigen van het Lichaamsharnas is relatief eenvoudig. Als je klaar bent met spelen, is het aan te raden om je Lichaamsharnas met een lauwwarm water en een milde zeep te reinigen. Dit helpt bij het wegnemen van alle onzuiverheden die op het apparaat terecht zullen komen. Zorg er ook voor dat je liefdevol bent met het reinigen van het Lichaamsharnas, en wees voorzichtig met de kleine onderdelen. Voor uitgebreidere informatie kunt u contact met ons opnemen.

Probeer het Lichaamsharnas – S/M van Ladykiller.nl

Waarom draai je niet eens jouw seksleven binnenste buiten? Probeer het Lichaamsharnas uit, waarmee je je intieme bondage-ervaringen naar het volgende level kunt brengen. Of je nu solo speelt of met je partner, het Lichaamsharnas van Ladykiller.nl biedt je een sensuele en dominante ervaring, waarbij je stap voor stap meer controle kunt nemen over jouw seksuele dynamiek.

Het Lichaamsharnas biedt veiligheid en kracht, maar het is ook zeer flexibel. Begin eerst met kleine stapjes ter voorbereiding op een grotere sessie met meerdere speeltjes. Alleen met het Lichaamsharnas al kun je al heerlijke ervaringen in de slaapkamer beleven. Ontdek vandaag nog jouw nieuwe lichaamsharnas op Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

7423522652695