Met het Lichaamsbedekkend Harnas – L/XL in een medium-large maat kom je nooit meer korter te zitten om je favoriete stuk seksspeelgoed te gebruiken. Dit harnas bestaat uit hoogwaardig materiaal en de perfecte combinatie van kwaliteit en comfort. Hier zijn de eigenschappen van het Lichaamsbedekkend Harnas – L/XL op een rijtje:

– Een vrolijke, kleurrijke print
– Verstelbare polsbanden, enkel- en dijbanden voor een perfecte pasvorm
– Ultra-zacht materiaal voor maximaal draagcomfort
– De maat Large/XL is gemaakt van extra stevig en duurzaam canvas
– Geschikt voor gebruik in combinatie met alle , en ander seksspeelgoed

Welcome to a World of Boundless Possibilities

Het Lichaamsbedekkend Harnas – L/XL maakt het jou en je partner mogelijk om je fantasieën in de slaapkamer uit te laten komen. Het harnas bedekt geheel je bovenlichaam en de polsbanden maken het mogelijk om een verbonden gevoel te creëren tussen je en je partner. Verstelbare banden zorgen dat het harnas perfect om je lichaam aansluit, zodat je je seksspeelgoed op een comfortabele manier kan gebruiken.

For Whom Is The Lichaamsbedekkend Harnas – L/XL Meant?

Het Lichaamsbedekkend Harnas – L/XL is bedoeld voor iedereen die graag meer creatief is met hun seksspeelgoed. Het harnas maakt het mogelijk om kinky spelen in de slaapkamer te ervaren, zonder je te beperken door een strakke kleding. Het harnas combineert comfort, functionaliteit en stijl waardoor het pas bij iedereen.

Boost Your Sex Life With The Lichaamsbedekkend Harnas – L/XL

Met het Lichaamsbedekkend Harnas – L/XL heb je altijd langere spelletjes vol ervaringen met jouw partner. Met de verstelbare banden, draagt het harnas heerlijk comfortabel, waardoor je de control helemaal kunt overnemen. Bovendien is het harnas ook watervast, waardoor je de mogelijkheid hebt om ermee het bad in te duiken.

Other Toys you can Use in Conjunction With Lichaamsbedekkend Harnas – L/XL

Je kunt het Lichaamsbedekkend Harnas – L/XL gebruiken in combinatie met ander seksspeelgoed, zoals een , , cockring of een ander toy uit onze shop. Met het harnas kun je al je ideaal stuk seksspeelgoed op een veilige en verantwoordelijke manier opbergen. Daarnaast biedt het harnas ook nog eens een sterk visueel effect waardoor je nog meer gepassioneerd de liefde kunt bedrijven.

How to Clean The Lichaamsbedekkend Harnas – L/XL?

Het Lichaamsbedekkend Harnas – L/XL is gemakkelijk te reinigen met algemeen warm water en een milde zeepsoort. Droog het harnas vervolgens af met een schone lap of handdoek en gebruik een stuk HEMA zeem om het schoon te maken. Als het harnas vies is geworden, kun je een luchtjesverwijderaar gebruiken om het harnas te reinigen.

We Challenge You To Try The Lichaamsbedekkend Harnas – L/XL Now!

We uitdagen jou om je seksspeelgoedervaring naar een volgend level te tillen met het Lichaamsbedekkend Harnas – L/XL. Geniet van de vrijheid die het harnas biedt en probeer vandaag nog uit wat je allemaal kunt doen met alle verstelbare pols- en enkelbanden aan je lichaam. Koop het Lichaamsbedekkend Harnas – L/XL met Medium/Large maat vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

7423522639658