Libido Powder Concentrate for Women is een unieke powder voor vrouwen die hun libido wilt verhogen en een langdurig plezierige ervaring tijdens het vrijen wilt ervaren. Dit krachtige poeder verhoogt de bloedstroom en verbetert de zintuiglijke contacten en stimulatie. Ultiem genot en meer genot om ervan te genieten: dat is wat Libido Powder Concentrate for Women je te bieden heeft.

De eigenschappen van Libido Powder Concentrate for Women zijn:
• Verhoogt het libido
• Krachtig poeder dat de bloedstroom verhoogt
• Verbetert zintuiglijke contacten en stimulatie
• Geen chemicaliën of irriterende stoffen
• 100% natuurlijke ingrediënten
• Niet vet of plakkerig

Wat is Libido Powder Concentrate for Women?

Libido Powder Concentrate for Women is een uniek poeder voor vrouwen dat haar libido krachtig verhoogt. Het poeder verhoogt de bloedstroom naar de geslachtsdelen waardoor de zintuiglijke contacten en stimulatie optimaal genot kan ervaren. Het poeder is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevat geen chemicaliën of irriterende stoffen en is daarom veilig voor dagelijks gebruik.

Hoe wordt Libido Powder Concentrate for Women gebruikt?

Libido Powder Concentrate for Women wordt aangebracht op de geslachtsdelen of op een erotisch speeltje. Het poeder zal direct ingetrokken worden in de huid en naar de bloedstroom om tot de ultieme sensatie te kunnen komen. Daarnaast voelt het poeder niet vet of plakkerig aan.

Voor wie is Libido Powder Concentrate for Women bedoeld?

Libido Powder Concentrate for Women is bedoeld voor vrouwen die meer genot tijdens seks wilt ervaren. Het poeder kan dagelijks gebruikt worden om je libido op verschillende manieren te verhogen. Het is een ideaal product voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in verbetering van hun seksuele intiem beleven met hun partner.

Hoe verbetert Libido Powder Concentrate for Women je seksleven?

Libido Powder Concentrate for Women verbetert je seksleven doordat het je responsiviteit en sensatie zal vergroten. Het poeder verhoogt een overheersend gevoel van gevoeligheid, doorbloeding en climax meer intensieve ervaringen. Naarmate je het vaker gebruikt zal het poeder steeds meer effect hebben waardoor je meer genot uit je seksuele relatie kunt halen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Libido Powder Concentrate for Women gebruiken?

Libido Powder Concentrate for Women kan samen met verschillende speeltjes en toys gebruikt worden, zoals vibrerende speeltjes en love balls. Dit zal de genot verhogen en het ervaren van nieuwe sensaties bevorderen waardoor het seksleven verrijkt wordt.

Hoe reinig je Libido Powder Concentrate for Women?

Libido Powder Concentrate for Women kan op eenvoudige manier gereinigd worden met warm water en een milde zeep. Direct na gebruik is het raadzaam het poeder zo snel mogelijk af te spoelen. Dit product is alleen voor uitwendig gebruik en niet bestemd voor consumptie.

Waarom zou je Libido Powder Concentrate for Women proberen?

Libido Powder Concentrate for Women is een krachtig en uniek poeder dat je zeker een verrijking van je seksleven zal bezorgen. Het verhogen van je libido en ultiem genot beleven tijdens het vrijen kan jou en je partner nog meer duurzaam plezier bezorgen. Wil je dit poeder graag kopen dan kan je dit rechtstreeks bestellen bij de online seksshop Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4042342003314