Voor iedereen die op zoek is naar een opwindende, set, is de Lexi – Bralette Speelse Set – One Size een absolute must-have. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een compleet ervaringspakket. Dezeuxe, fetishachtige outfit combineert de schattigheid van een stereotiep bralette met het stoutheid van een negligé om een leuke, speelse look te creëren. Met deze set is het creatieve spelen met seksualiteit nu nog makkelijker.

De voordelen van de Lexi – Bralette Speelset – One Size in één oogopslag:

– Gemaakt van zachte materialen voor comfort en flexibiliteit
– Een verleidelijk, speels design
– Verstelbare bandjes voor een perfecte pasvorm
– Inclusief twee voor handgemaakte details
– Leuke set voor equête spelletjes

Wat is de Lexi – Bralette Speelset – One Size?

De Lexi – Bralette Speelset – One Size is een stijlvolle, lingerie set met een leuk en speels design. De set bestaat uit een bralette en een string, en bevat twee leuke accessoires. De bralette is gemaakt van zachte stoffen, met verstelbare bandjes voor een perfecte pasvorm. De string is gemaakt van fluweelzacht kant, voor een extra luxe gevoel. De set wordt geleverd met twee extra accessoires; een versierde boa voor extra flair en een bloemenhaarband voor kekke details.

Hoe gebruik je de Lexi – Bralette Speelset – One Size?

De Lexi – Bralette Speelse Set – One Size is ontwikkeld om je nacht interessant te maken. De bralette en string passen goed bij elkaar, dus je kunt ze samen dragen als sexy lingerie. Daarnaast kun je ook de twee accessoires gebruiken om je outfit nog extravaganger te maken. Je kunt ook alleen het ondergoed dragen, wanneer je het lookbook in je slaapkamer wil updaten. Wat je er ook mee doet, het geheel verzekeert je van een prachtig speels effect.

Voor wie is de Lexi – Bralette Speelset – One Size?

De Lexi – Bralette Speelse Set – One Size is bedoeld voor iedereen op zoek naar een flirterig, flirterend design met een hint naar . De set is perfect voor mannen en vrouwen, jong en oud. Met de vrijheid die je krijgt om de stijl te combineren die bij je past, en de extra accessoires voor een eigen touche, is de Lexi – Bralette Speelse Set – One Size perfect voor iedere seksueel actieve persoon.

Hoe verbeterd de Lexi – Bralette Speelset – One Size je seksleven?

Met de Lexi – Bralette Speelse Set – One Size kun je je seksleven verbeteren door de vaardigheid van experimenteren als een stap verder te zetten. Door met het uiterlijk van de set te spelen, kun je er voor zorgen dat je avontuurlijker wordt in je seksleven. Dankzij de verstelbare bandjes past de set goed, hoe dan ook. Dit maakt het mogelijk dat je alle seksuele ervaringen verder kunt verkennen zonder je zorgen te maken over hoe het er uitziet.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Lexi – Bralette Speelset – One Size gebruiken?

De Lexi – Bralette Speelset – One Size heeft een extatisch en verleidelijk speels design dat je kunt combineren met veel andere speeltjes en toys. Van klassiekers als vibrerende massagepalen, klemmen en , tot een breed assortiment aan seksaccessoires en meer doorgedreven speeltjes zoals vibrerende , kun je een geheel uitgeruste seksuele speelwereld creëren. Met de Lexi – Bralette Speelset – One Size als uitgangspunt, ben je klaar voor ieder avontuur.

Hoe moet je de Lexi – Bralette Speelset – One Size reinigen?

Na bijna ieder avontuur is het tijd om je seksspeeltjes te reinigen. Om de Lexi – Bralette Speelset – One Size te reinigen, volg je altijd de meegeleverde instructies. Hiervoor maak je de set schoon met lauw water en een milde zeep, en laat je de de set aan de lucht drogen – nooit aan de verwarming zetten. Wanneer je de accessoires schoonmaakt, vergeet dan niet de boa en de haarband te wassen en te drogen volt llijnen.

Waarom zou je de Lexi – Bralette Speelset – One Size proberen?

Als je op zoek bent naar een gewaagd lingerieset, dan is de Lexi – Bralette Speelset – One Size echt een uitstekende optie. De set is gemaakt van luxe materiaal en het speelse design maakt het geheel interessant om mee te spelen. De set is bovendien vindbaar in one size, wat betekent dat iedereen de beschikking heeft over de set. Met het verleidelijke en speelse design en geïntegreerde accessoires geeft deze set jou een compleet ervaringspakket. Koop de set vandaag nog bij Ladykiller.nl en ervaar de opwindende seksuele avonturen die het met zich meebrengt.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Barcode

883045913135