Het ultieme seksspeeltje voor iedereen; het Leo Vice – ULTRASKYN – with Suction Cup – Caramel! Dit revolutionaire sextoy van de befaamde merk Leo Vice aangedreven door Real Skin Technology is een must-have in iedere seksspeeltjeskast. De Leo Vice – ULTRASKYN – with Suction Cup – Caramel is afgewerkt met een lekker zachte karamel kleur en is het paradepaardje van de Leo Vice sextoy collectie. Hieronder staan de voordelen van deze heerlijke ride van Leo Vice:

• Een echte lifelike-sensatie – zoals zo vaak gezegd “het voelt alsof je je afspreekt met een Porn Star”;
• Een koud, warm of temperatuurreagerend stuk gereedschap – geniet van ultra-realistische ervaring;
• Een stukje echte vleesachtige ULTRASKYN-tekstuur en feel – laat je overdonderen met vleesachtige aanrakingen;
• Een suction cup-technologie – bevestig het toy of speeltje eenvoudig en geniet;
• Een innovatief ontwerp met allemaal vervormbare posities – geniet van het veelzijdige ontwerp;
• Unieke karamel kleur – ervaar de zachtheid en luxe die karamel biedt.

Hoe Gebruik Je De Leo Vice – ULTRASKYN – With Suction Cup – Caramel?

Je kunt de Leo Vice – ULTRASKYN – With Suction Cup – Caramel op verschillende manieren gebruiken. Gebruik hem als stand-alone toy om een intense solo ervaring te beleven, of gebruik hem als een geweldige stimulator van je erogene zones. De vervormbare stukken zorgen ervoor dat je zelf kunt bepalen hoe intens je ervaring gaat zijn. Gebruik de suction cup-technologie om deze Leo Vice sextoy vast te maken waar je maar wilt en je verras met een adembenemende ervaring.

Voor Wie Is De Leo Vice – ULTRASKYN – with Suction Cup – Caramel?

Leo Vice – ULTRASKYN – with Suction Cup – Caramel is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een realistische manier om zijn of haar erogene zones te stimuleren. De Leo Vice – ULTRASKYN – with Suction Cup – Caramel is perfect geschikt voor vrouwen, mannen of stellen die op zoek zijn naar een nieuwe en intensere seksuele ervaringen.

Hoe Verbetert De Leo Vice – ULTRASKYN – with Suction Cup – Caramel Je Seksleven?

Leo Vice – ULTRASKYN – with Suction Cup – Caramel is een revolutionair seksspeeltje dat veelzijdigheid biedt die traditionele seksspeeltjes niet kunnen bieden. Dit seksspeeltje geeft een ultra-realistische manier van stimuleren die niet te evenaren is. Leo Vice – ULTRASKYN – with Suction Cup – Caramel biedt een revolutionair ontwerp dat buiten het gewone ligt. De koud, warm of temperatuurreagerende stukken zorgen voor een betoverende sensatie die je van je stuk gaat brengen.

Met Welke Andere Speeltjes en Toys Kan Je Leo Vice – ULTRASKYN – With Suction Cup – Caramel Gebruiken?

Leo Vice – ULTRASKYN – With Suction Cup – Caramel is perfect om te gebruiken met al je vrouwelijke seksspeeltjes en kunnen gecombineerd worden met cockrings om je mannelijke seksspeeltjes. Kombineer het voor betere stimulatie met andere toys zoals Lovehoney Ultra Pleasure Rabbit of de We-Vibe Sync. Daarnaast is het sextoy ook perfect om te gebruiken in combinatie met verschillende SM-uitrustingen.

Hoe Reinig Je De Leo Vice – ULTRASKYN – with Suction Cup – Caramel?

De Leo Vice – ULTRASKYN – with Suction Cup – Caramel reinig je eenvoudig met een sextoy cleaner, toy wipes of een zacht, antiseptisch sextoy reinigingsmiddel. Zorg ervoor dat je de Leo Vice – ULTRASKYN – with Suction Cup – Caramel grondig reinigt voor en na iedere gebruik.

Probeer De Leo Vice – ULTRASKYN – with Suction Cup – Caramel En Koop Hem In Onze Seksshop Ladykiller.nl

Wees er zeker van dat je de Leo Vice – ULTRASKYN – with Suction Cup – Caramel in ieder geval een keer geprobeerd hebt. Het is absoluut een must-have en heeft al velen gelukkig gemaakt. Probeer de Leo Vice – ULTRASKYN – with Suction Cup – Caramel met andere te combineren voor een complete ervaring. De Leo Vice – ULTRASKYN – with Suction Cup – Caramel is voor iedereen die op zoek is naar een intens setje stimulation. Bij Ladykiller.nl hebben wij onze collecties getest en geprobeerd om zeker te weten dat wij de beste sextoys van Apollo en anderen bieden. Dus waar wacht je nog op? Bestel je Leo Vice – ULTRASKYN – with Suction Cup – Caramel vandaag nog bij Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

782421084066