Het voeren van een gewaagde en erotische stijl met een sexy edge is nog nooit zo makkelijk geweest met de Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband van Ladykiller.nl. De gewaagde kousenband biedt een uitzonderlijke hoeveelheid kleuren, stoffen en een manier om je seksleven een boost te geven.

Eigenschappen van Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband:
– Apart design met variërende prints en kleuren
– Volledig aanpasbaar naar comfort
– Zeer zacht en warm materiaal
– Disponibel in One Size Only
– Perfect geschikt voor het combineren met andere sextoys

Wat is Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband?

Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband is een sextoy met een trendy en gewaagd design. De kousenband is gemaakt van een zacht en warm materiaal en de one size only past perfect om de meeste lichaamsvormen. Daarnaast bevat de kousenband verschillende variërende prints en een uitzonderlijke selectie van kleuren.

Hoe kan de Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband worden gebruikt?

De Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband kan comfortabel worden gedragen tijdens het voeren van een gewaagde stijl, om een erotische edge aan je kleding te geven, of om je seksleven op te krikken. De kousenband kan ook vrij als accessoire worden gedragen om een visueel drama en effecten te creëren.

Voor wie is de Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband bedoeld?

De Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband is perfect geschikt voor stellen en singles die op zoek zijn naar het voeren van een gewaagde, erotische stijl. Het biedt korteweg een geweldige way om je seksleven lacleven en is geschikt voor vrijwel iedere kledingkast.

Hoe kan de Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband je seksleven verbeteren?

Met de Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband kan je kiezen uit verschillende looks, waardoor je seksleven wordt versterkt. Het gewaagde, erotische design nodigt je uit om buiten je comfortzone te stappen en verrast je partner met de perfecte sexy look. De aanpasbare one size past om ieder lichaam, waardoor de sensuele omgang ermee versterkt wordt.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband combineren?

De Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband kan gecombineerd worden met andere sextoys zoals , , penisringen, 's, eitjes en speeltjes voor -spelletjes. Hoe je de kousenband combineert hangt af van je seksuele voorkeur en wat je seksleven interessant maken.

Hoe moet de Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband gereinigd worden?

De Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband is zeer eenvoudig in onderhoud en kan met een milde zeep en warm water worden gereinigd. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, bleek vloeistof of alchol, aangezien deze de stof en de elasticiteit zouden kunnen doordringen.

Aanraden om de Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband te kopen bij Ladykiller.nl

Door de Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband te kopen bij Ladykiller.nl kun je zeker zijn van de beste kwaliteit sextoys die er zijn en krijg je 100% privacy gegarandeerd. De kousenband is eenvoudig te bestellen, je hebt de keuze uit verschillende prints, kleuren en meer. En als je de bestelling plaatst, krijg je deze binnen 7 werkdagen bezorgd. Wat wil je nog meer? Probeer ook de Leia – De Gewaagde Sexy Kousenband en shop bij Ladykiller.nl voor de beste sextoys die er zijn.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Barcode

883045910615, 883045910622