Sexy en stijlvol, de Leather Torn – Collar and Leash is een geavanceerd, sensueel speeltje dat je seksleven naar een hoger niveau tilt. Deze boeien met de vorm van een kraag en leiband zijn vervaardigd uit echt leer dat comfortabel en duurzaam is. Dankzij de gespen en stevige sluitingen zijn ze gemakkelijk te gebruiken. Zo kun je de Leather Torn – Collar and Leash gebruiken om de dominant/submissiestructuur tussen jou en je partner tot leven te laten komen.

Wat is Leather Torn – Collar and Leash?

De Leather Torn – Collar and Leash bestaat uit twee delen: een kraag die je om je draagt en een leiband die je aan de kraag bevestigt. De kraag is gemaakt van echte leersoorten in verschillende kleuren, zoals zwart, bruin en rood. Hij is voorzien van een zachte voering aan de binnenkant die comfortabel om je nek aanvoelt. De riem heeft aan beide uiteinden beugels met gespen en een sluiting met een drukknop. Dankzij de gespen is de riem ook precies aan te passen aan de omtrek van je nek. Verder is de Leather Torn – Collar and Leash uitgerust met ringen om je favoriete additionalit aan te bevestigen.

Hoe gebruik je Leather Torn – Collar and Leash?

De Leather Torn – Collar and Leash is zeer eenvoudig in gebruik. Al eerst doe je de boei om je nek en sluit je deze met de gespen. Vervolgens sluit je de gesp aan de ring aan de kraag aan de leiband. Als je de maat goed hebt ingesteld kun je de leiband nu gebruiken om controle over je partner te krijgen. Met de leiband kun je de bewegingen van je partner beperken, maar ook begeleiden en rekening houden met wat je partner fijn vindt. Door de verschillende manieren om de boei te gebruiken ben je in staat om een intense en opwindende seksuele ervaring te creëren.

Voor wie is Leather Torn – Collar and Leash?

Leather Torn – Collar and Leash is bedoeld voor stellen die op zoek zijn naar avontuur en sensualiteit. De trendy leren set maakt een ideale accessoire voor koppels in alle categorieën van SM, en dominance/submissie. Zowel beginnende als geëxperimenteerde stellen kunnen dankzij de combinatie van stijl en functionaliteit van de Leather Torn – Collar and Leash een opwindende seksuele sfeer creëren.

Hoe verbetert de Leather Torn – Collar and Leash je seksleven?

Met Leather Torn – Collar and Leash kun je het seksuele leven van jou en je partner een hele nieuwe dimensie geven. De boei laat je toe om dominant of submissief te spelen waardoor je meer speelruimte krijgt in je seksleven. Met de controle die het boeiensysteem je geeft over wat je met je partner kunt doen bij elke beweging en ervaring verhef je je seksleven naar een nieuw level. Dit leidt tot een diepere bekendmaking in de dynamiek met je partner en resulteert in een spannend en geil seksueel avontuur.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Leather Torn – Collar and Leash gebruiken?

Je kunt de Leather Torn – Collar and Leash combineren met vele andere seksspeeltjes. Zo kun je bijvoorbeeld een gebruiken om je partner extra genot te bezorgen. Ook een zweep en andere speeltjes die sterker zijn, zoals touwen en , kun je aan de boei bevestigen. Bovendien maak je de ervaring voor je partner nog intenser door de boei in combinatie met deze spannende te gebruiken.

Hoe reinig je Leather Torn – Collar and Leash?

Het is van het grootste belang dat je de Leather Torn – Collar and Leash regelmatig reinigt om hygiënisch en verantwoord te kunnen spelen. Volg daarom de volgende stappen om het boeiensysteem te reinigen: verwijder eerst de beugels en sluitingen van de kraag en de leiband en maak deze handmatig schoon met een schone doek en watwarm water. Gebruik geen zeep of andere detergenten. Daarna kun je de kraag en leiband met een stofzuiger afstoffen. Als je de leband en kraag schoon en stofvrij hebt gemaakt kun je je Leather Torn – Collar and Leash meteen weer gebruiken.

Probeer Leather Torn – Collar and Leash en koop deze in Ladykiller.nl

De Leather Torn – Collar and Leash is de ideale accessoire voor partners die op zoek zijn naar uitdaging, avontuur, sensualiteit en controle. De trendy leren boei is gemakkelijk te gebruiken en stelt je in staat de seksuele dynamiek tussen jou en je partner op een spannende manier te versterken. Probeer de Leather Torn – Collar and Leash vandaag nog en bestel deze hier in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6971126860462