Leah is de ultieme rabbit die speciaal is ontworpen met comfort en plezier in gedachten. Deze sextoy is zo ontworpen dat het verschillende vibratie patronen, intensiteit en verschillende pulsen biedt om uw seksuele ervaring op een hoger niveau te tillen. Met zijn slimme ontwerp en sterke sensoren brengt Leah je meer verdeeldheid, controle en passie terwijl hij heerlijke stimulatie biedt.

Eigenschappen van Leah – Rabbit Vibrator:
• Maakt gebruik van sterke vibraties om -safe plezier te bieden.
• Waterdicht en gemaakt van hoogwaardig medisch siliconen.
• Uniek ontworpen om te passen en comfortabel te zitten in je handen.
• Controleerbare kenmerken met meerdere speeds en modi.
• Oplaadbaar met een USB kabel.

Wat is Leah – Rabbit Vibrator?

Leah – Rabbit Vibrator is een innovatieve rabbit vibe die is ontworpen om verschillende patronen en intensiteiten te bieden. Het is ontwikkeld met een scala aan kenmerken om je seksualiteit op een hoger plan te tillen. Zijn speciale ontwerp zorgt ervoor dat de vibrator comfortabel in de hand ligt wanneer je het vasthoudt. Dankzij het oplaadbare databeheer, hoef je je niet druk te maken over kabels of batterijen. Hij biedt ook een waterdichtheid tot een diepte van twee meter, waardoor je hem kunt gebruiken in bad of in het zwembad.

Hoe gebruik je Leah – Rabbit Vibrator?

Gebruik Leah – Rabbit Vibrator voor stimulatie en ontspanning. begin met het aanpassen van de knoppen en het instellen van de vibratie intensiteit naar wat je leuk vind. Doe dit door de knoppen aan de onderkant van de vibrator te gebruiken. Met Leah heb je de mogelijkheid om verschillende vibratiepatronen en intensiteiten te kiezen om je seksuele ervaringen te verbeteren. Als je de gewenste vibraties hebt ingeschakeld, plaats je het clitorisdeel van de vibrator tegen het clitorisgebied en laat je de sensaties beginnen.

Voor wie is Leah – Rabbit Vibrator bedoeld?

Leah – Rabbit Vibrator is bedoeld voor vrouwen die een seksuele ervaring willen die past bij hun behoeften. De vibrator biedt verschillende vibratie patronen en intensiteiten, zodat je jouw favoriete kan kiezen om je seksplezier te vergroten. Omdat de vibrator ook waterdicht is, kun je je seksuele ervaring zelfs onder water verspreiden.

Hoe kan Leah – Rabbit Vibrator je seksleven verbeteren?

Leah – Rabbit Vibrator biedt verschillende manieren voor stimulatie. met behulp van de meegeleverde knoppen kunt u de defecten aanpassen en verschillende combinaties maken om ervoor te zorgen dat u de meest gewenste beleving krijgt. De vibrator biedt verschillende vibratiepatronen en intensiteiten. Dit maakt het mogelijk om de vibrator te gebruiken zoals je deze wilt, waardoor je de controle krijgt over hoe de seksuele ervaring voor jou het beste voelt.

Gebruik Leah – Rabbit Vibrator met andere speeltjes en toys?

Je kunt Leah – Rabbit Vibrator met andere seksspeeltjes gebruiken om een meer verrijkte seksuele ervaring te krijgen. De vibrator is krachtig en verspreidt plezier door je hele lichaam. U kunt de sensaties combineren met andere speeltjes, zoals speeltjes die gericht zijn op , bevredigen, of een combinatie van verschillende speeltjes voor een meer intens seksueel effect.

Hoe moet Leah – Rabbit Vibrator reinigd worden?

Voordat je de Leah – Rabbit Vibrator gaat reinigen, moet je de stekker eruit halen en zorg ervoor dat hij helemaal uitgeschakeld is. Je moet de vibrator met een milde antibacteriële zeep en warm water reinigen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of schuurmiddelen, omdat dit de vibrator kan beschadigen. Voor batterijen en het oplaadstation moet je aparte schoonmaakmiddelen gebruiken met stalen spons en een milde antibacteriële zeep.

Probeer Leah – Rabbit Vibrator te proberen en koop hem bij Ladykiller.nl

Als je klaar bent om een nieuwe vibrator te proberen, neem dan Leah – Rabbit Vibrator in overweging. Deze vibrator is ontworpen met comfort en plezier in gedachten. Het biedt een waaier aan opties die je seksleven een verfijnde en intensieve lift zullen geven. Dus waarom niet Leah – Rabbit Vibrator proberen en kopen bij de seksshop Ladykiller.nl? Weersta niet de verlokking en laat je seksuele ervaringen tot nieuwe hoogtes komen.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311470676