Lavendel Hand- en Bodylotion – 207 ml is een verzorgende lotion in een mooi verpakking met 207 ml. De versoepelend en voedende lotion is verrijkt met lavendel en heeft een heerlijke geur. Toevoeging van natuurlijke niacinamide en vitamine B3 voegt toe aan je huidverzorgingsritueel, waardoor je huid wordt verzacht en verfrist.

Algemene eigenschappen:

– Gemaakt van natuurlijke ingrediënten
– Verzacht en voedt de huid
– Heerlijke lavendelgeur
– 207 ml in elegant flesje

Wat is Lavendel Hand- en Bodylotion – 207 ml precies?

Lavendel Hand- en Bodylotion – 207 ml is een heerlijk geurende lotion in een elegante verpakking. De lotion bevat alleen natuurlijke ingrediënten zoals lavendel, niacinamide en vitamine B3. Het is een verzorgende lotion die je huid verzacht en voedt zonder het te irriteren. De lotion zorgt ook voor een heerlijke geur die je huid verfrist.

Hoe gebruik je Lavendel Hand- en Bodylotion – 207 ml?

Lavendel Hand- en Bodylotion – 207 ml is geschikt om dagelijks of zo vaak als u wilt te gebruiken. Breng eenvoudig een kleine hoeveelheid van de lotion aan op de schone en droge huid van je handen, armen, been en lichaam. Als je deze lotion als bodylotion gebruikt, masseer je het product dan rustig in je huid tot het volledig is opgenomen.

Voor wie is Lavendel Hand- en Bodylotion – 207 ml bedoeld?

Lavendel Hand- en Bodylotion – 207 ml is bedoeld voor volwassenen die op zoek zijn naar een verzorgende lotion met een heerlijke, verzachtende en verfrissende lavendelgeur. Het product is geschikt voor alle huidtypen en maakt het perfect voor het dagelijkse gebruik.

Hoe kan Lavendel Hand- en Bodylotion – 207 ml je seksleven verbeteren?

De verzorgende Lavendel Hand- en Bodylotion – 207 ml kan je seksleven verbeteren door je huid te verzachten, te voeden en te verfrisseren zonder het te irriteren. Gebruik de lotion om je er zelfverzekerd en spannend uit te laten zien met de heerlijke lavendelgeur.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Lavendel Hand- en Bodylotion – 207 ml gebruiken?

Lavendel Hand- en Bodylotion – 207 ml is perfect te combineren met verschillende speeltjes en toys. Gebruik de lotion bijvoorbeeld bij een massage met een smeermiddel voor een gladdere glijdsensatie. Het is ook ideaal te gebruiken in combinatie met draagbare voor een intieme en sensuele ervaring.

Hoe moet je Lavendel Hand- en Bodylotion – 207 ml reinigen?

Reinig Lavendel Hand- en Bodylotion – 207 ml met water en milde zeep. Gebruik geen schuurmiddelen en bleekmiddelen, omdat dit het product kan beschadigen. Het wordt aanbevolen om het flesje van de lotion tijdens het reinigen af en toe te schudden om eventuele resten te verwijderen.

Probeer Lavendel Hand- en Bodylotion – 207 ml en koop het tegen de beste prijzen in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een verzorgende, verzachtende en verfrissende lotion met lavendel voor je handen, armen, benen en lichaam of als je seksleven een boost nodig heeft, dan is de Lavendel Hand- en Bodylotion – 207 ml precies wat je zoekt. Probeer deze luxe lavendel lotion en koop hem voor de beste prijzen in onze seksshop Ladykiller.nl. Je zult versteld staan van de kracht en voordelen van Lavendel Hand- en Bodylotion – 207 ml.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

898788000172