Om heerlijk te genieten van een avondje met de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm uit onze webshop Ladykiller.nl

De Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm is een verslavend spel dat perfect is voor stellen die vanavond samen een leuke tijd willen hebben in de slaapkamer. Met de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm krijgen jullie een spectaculaire omweg die leidt tot urenlang plezier. De Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm geeft partner heerlijke, mix van sensaties, als verslavende stimulatie en adembenemend genot.

Voordelen van de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm

De Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm is een fantastische manier om plezier te maken tussen twee personen. Een goed ontworpen stuk speelgoed dat garant staat voor een avondje plezier in de slaapkamer.

De Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm heeft een waterproof alle kunststof afwerking, waardoor hij makkelijk schoon te maken is. De Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm heeft een extra lange schacht en een brede behuizing, die er voor zorgen dat hij stevig blijft zitten waar je hem hebt geplaatst. Deze wand is gemaakt van medisch siliconen materiaal, dat je bijzondere sensaties geeft. Hij kan gebruikt worden voor zowel als G-spot stimulatie.

Eigenschappen van de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm

  • Perfect voor sensuele avondjes alleen met je partner
  • Waterproof afwerking
  • Extra lange schacht en een brede behuizing
  • Gemaakt van medisch siliconen materiaal
  • Geschikt voor clitorale stimulatie als G-spot stimulatie
  • Lange nailkunststof staaf
  • Verstelbare drukknoppen
  • USB-oplaadbaar

Wat is de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm?

De Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm is een innovatieve lichaamsspeelset, die ontworpen is voor koppels die op zoek zijn naar een manier om met plezier hun avond te vullen. De intercourse machine heeft een lange nailkunststof staaf, die de gebruiker heerlijke sensaties geeft. De wand is gemaakt van medisch siliconen materiaal en de brede behuizing houdt de staaf perfect op plek. Je kunt met de wand clitorale of G-spot stimulatie geven, waardoor je heerlijk aan steeds meer plezier kunt komen.

Hoe gebruik je de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm?

Aan de onderkant van de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm vind je de aan /uit knop, waarmee je de wand in- en uit kunt schakelen. Als je de wand inschakelt, zul je de trillingen voelen die je gehele lichaam ontspannen. Je wilt de wand eerst in contact brengen met je meest intieme delen. Als je begint, kun je eerst de snelheid en intensiteit instellen door de drukknoppen te gebruiken. Hoe sneller je de drukknoppen bedient, hoe intenser de trillingen worden. Als je te veel trillingen ervaart, kun je de knop langzaam terugdraaien.

Voor wie is de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm geschikt?

De Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm is geschikt voor koppels die vanavond samen een leuk avondje willen hebben. De wand is eenvoudig te bedienen en geeft een diep genot, wat erg opwindend is voor allebei de partners. Met de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm heb je een innovatief speeltje om je liefdesleven spannender te maken.

Hoe kan de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm het leven van onze klanten verbeteren?

Met de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm kunnen koppel in korte tijd opwindende en intense sensaties beleven. De wand is gemaakt van medisch siliconen materiaal, waardoor hij soepel en vriendelijk is voor de huid. Daarnaast is hij waterproof, dus je hoeft je geen zorgen te maken als hij per ongeluk nat wordt. De breedte en de lange schacht staan garant voor een stevige grip op plek, waardoor je alle bewegingen makkelijk kunt maken.

Met de Lange Prinsen Wand – 75x6x30mm en andere speeltjes uit onze shop Ladykiller.nl kunnen klanten hun avond samen spannender maken door de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm te combineren met andere speeltjes. Zoals , ook leesboeken en fetish kleding.

Hoe kan de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm gereinigd worden?

De Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm is eenvoudig schoon te maken met soap en warm water of met een antibacteriële toy cleaner. Nadat de wand schoon is gemaakt, kun je ze opbergen in de meegeleverde doos. Zo blijft hij in perfecte staat voor het volgende avontuur.

Laat jezelf en je partner verleiden door de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm

Als je op zoek bent naar een spannende manier om je liefdesleven te verbeteren, dan raad ik je aan om de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm te gebruiken, het is een geweldige set die alles biedt wat je maar nodig hebt bij een avontuur.Wil je jezelf en je partner echt blij maken dan raad ik je aan om de Lange Prinsen Wand – 75X6X30 mm in onze winkel Ladykiller.nl te bestellen, wat een geweldig avontuur!

Naast de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm hebben we ook vele andere categorieën aan beschikbaar in onze shop Ladykiller.nl. Van bondage, kinky bodysuits, tot Fetish Kleding, hier worden alle slaven mobiel blij van. Er is ook veel Inspiratie te vinden in de vorm van leesboeken, films en foto's waardoor je jouw avontuur nog verder kunt verdiepen.

Dus als je op zoek bent naar een manier om je liefdesleven te verbeteren, dan is de Lange Prinsen Wand – 75x6x30 mm de perfecte match voor een avondje plezier! Koop hem vandaag nog bij Ladykiller.nl en laat jullie avontuur beginnen!