De Lady Killer Lady – Finger Vibrator | Functies & Voordelen

De Lady Killer Lady – Finger onderscheidt zich door de ongelofelijke verhouding tussen prestatie en gebruiksgemak. We hebben deze vibrator precies afgestemd zodat je je gevoelige plekjes het gemakkelijkst kunt stimuleren. Deze stijlvolle Lady Killer Lady – Finger Vibrator heeft ontzagwekkende sensuele mogelijkheden. Ontdek de veelzijdigheid met dit krachtige dildo speeltje – ontworpen en geproduceerd met enkel de beste ingrediënten.

Eigenschappen van de Lady Killer Lady – Finger Vibrator

  • Gemaakt van hoogwaardig medisch silicoon voor een gladde, hygiënische finish en extra langdurig vermaak.
  • Krachtige motor voor intense vibrerende sensaties.
  • Vibreert dialogue in stappen van 6 krachtniveaus.
  • Gevlochten 7-modes ontwerp met dubbele vibratie.
  • Verstelbaar, waterdicht en stil.
  • Gepersonaliseerde afstandsbediening voor nog meer vermaak met de Lady Killer Lady – Finger Vibrator.

De Lady Killer Lady – Finger Vibrator

De Lady Killer Lady – Finger Vibrator is de perfecte seksspeeltje om de mentale en fysieke spanning te verhogen. Dankzij de sterke motor worden de smaakpapillen gestimuleerd door schokkende vibrerende bewegingen, maar het is veel meer dan dat! Dit stijlvolle speeltje heeft een prachtig verfijnd design, ontworpen met enkel de beste ingrediënten. De Lady Killer Lady – Finger Vibrator is gemaakt van hoogwaardig medisch silicoon om een gladde, hygiënische finish en extra lang durend vermaak te garanderen.

Hoe werkt de Lady Killer Lady – Finger Vibrator?

De Lady Killer Lady – Finger Vibrator gebruikt een krachtige en stille motor die vibrerende sensaties afgeeft in verschillende stappen om tegemoet te komen aan elke alleen, of samen met je partner, liggen. De vibrator heeft een speciale 7-modes-ontwerp waarmee je de Lady – Finger Vibrator kunt verstellen voor optimaal plezier. Bij gebruik van het gratis bedieningspaneel heb je meer controle over de intensiteit en de hoeveelheid vibrerende sensaties.

Voor wie is de Lady Killer Lady – Finger Vibrator geschikt?

De Lady Killer Lady – Finger Vibrator is geschikt voor mensen van elk geslacht en elke seksuele geaardheid. Dit seksspeelgoed heeft ontwikkeld om uit te blinken in alle situaties en is bij uitstek geschikt voor singles en partners die op zoek zijn naar de juiste vibrator om hun behoeften te vervullen.

Hoe kan de Lady Killer Lady – Finger Vibrator je leven verbeteren?

Met de Lady Killer Lady – Finger Vibrator kun je de meest opwindende seksuele sensaties beleven die jij voor mogelijk houdt. Met deze vibrerende verwondering voel je je completer en krijg je meer vertrouwdheid met jezelf. Distilleer ook je seksuele verlangens met de verschillende standen en een stille motor voor nooit eerder geziene sensaties.

Combineer met andere speeltjes & gereiniging

Bij Ladykiller.nl kun je alle soorten , dildo's en dildo's kopen. Je kunt de Lady Killer Lady – Finger Vibrator dus combineren met andere speeltjes uit andere productcategorieën voor nog meer seksuele verheffing. Vergeet ook niet om de Lady Killer Lady – Finger Vibrator regelmatig klem te reinigen om eventuele bacteriën en schadelijke stoffen te verwijderen.

Probeer vandaag nog de Lady Killer Lady – Finger Vibrator

De Lady Killer Lady – Finger Vibrator is dé perfecte partner voor alle solo- en samenspel activiteiten! Er is geen betere vibrator om jouw behoeften te vervullen als je op zoek bent naar een zinderende en gepersonaliseerde seksuele ervaring. Bij Ladykiller.nl kun je de Lady Killer Lady – Finger Vibrator kopen en thuis genieten. Bestel vandaag nog en laat je genieten van een prachtige seksuele reis.

Naast de Lady Killer Lady – Finger Vibrator hebben we ook een enorm assortiment aan andere speeltjes in onze shop waarmee je je seksleven de kick kunt geven die nodig is. Onze zorgvuldig geselecteerde seksspeeltjes maken je leven in de slaapkamer spannender, uitdagender en leuker door de veelzijdigheid en kracht van wandmassagers, anabolen, vibrators, dildo's en andere seksuele .

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890888404085