De Lace top sheer thigh high is een opvallende en mooie kousengordelkous die klassiek is en die uw seksleven interessant zal maken. Deze kousenband is gemaakt van een transparante stof met kanten motieven en u kiest uit een scala aan verschillende kleuren. De kousenband voelt erg zacht op de huid en geeft u een te gekke erotische look, waardoor uw partner opgewonden raken. Doordat de Lace top sheer thigh high boven de knieën gedragen wordt, geeft het u het gevoel alsof u lingerie draagt.

De eigenschappen van de Lace top sheer thigh high op een rij:
– Gemaakt van kant en transparante stoffen
– Verkrijgbaar in een scala aan kleuren
– Biedt een zacht gevoel op de huid
– Roerse erotische look
– Wordt boven de knieën gedragen
– Draagt alsof u lingerie draagt

Wat is Lace top sheer thigh high?

Lace top sheer thigh high is een aantrekkelijke kousenband gemaakt van transparante stoffen en kanten motieven, die boven de knie gedragen wordt. Dit product is geeft een klassieke uitstraling en is gemaakt van een luxe stof, maar is daarnaast ook aangenaam zacht op de huid. De kousenband heeft een eenvoudige pasvorm, wat het zo comfortabel maakt om te dragen.

Hoe kan Lace top sheer thigh high gebruikt worden?

Lace top sheer thigh high kan op verschillende manieren gebruikt worden: voor een intieme situatie, in bed voor meer genot met je partner of voor een sexy badkuip sessie. Omdat de kousenband zo comfortabel zit, zou u de Lace top sheer thigh high ook kunnen dragen op kantoor of tijdens een avondje stappen met je vrienden.

Voor wie is de Lace Top Sheer Thigh High bestemd?

De Lace Top Sheer Thigh High is een must-have voor iedereen die de authenticiteit van trendy lingerie wilt combineren met een stijlvolle look. Het product is ontworpen voor een seksueel vrije sfeer en kan gebruikt worden voor alle soorten erotische ervaringen.

Hoe verbetert de Lace top sheer thigh high je seksleven?

De Lace Top Sheer Thigh High geeft je seksleven een boost omdat het je seksuele ervaringen naar een hoger niveau tilt. Deze kousenband draagt als lingerie, waardoor je uiterlijk en houding heel aantrekkelijk worden. Hierdoor zal je je partner beter leren kennen en meer genieten.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun je de Lace top sheer thigh high combineren?

De Lace Top Sheer Thigh High kan worden gecombineerd met verschillende sextoys en speeltjes zoals , body stocking, aallurelle cockrings, , , - en nog veel meer. Samen met deze producten helpt de Lace Top Sheer Thigh High u een nieuwe dimensie toe te voegen aan uw seksleven.

Hoe moet de Lace top sheer thigh high gereinigd worden?

De Lace Top Sheer Thigh High dient na gebruik gewassen te worden met een milde zeep. Voor het beste resultaat, voeg wat lauwwarm water toe aan een bassin met een milde zeep en voeg vervolgens de kousenband toe. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen en wasmiddelen omdat hierdoor de kousenband kan beschadigen. Laat de Lace Top Sheer Thigh High vervolgens goed uitlekken en hang hem dan op om te drogen.

Aanbeveling

Lace Top Sheer Thigh High is een must-have voor elke persoon die luxe, stijlvolle en erotische lingerie wilt ervaren. Wij raden de Lace Top Sheer Thigh High aan om het seksleven naar een hoger niveau te brengen. Zoals u hierboven hebt kunnen zien is de Lace Top Sheer Thigh High zeer comfortabel en is het gemakkelijk te reinigen. Wij raden daarom aan de Lace Top Sheer Thigh High te proberen ende kopen bij onze seksshop Ladykiller.nl.

Kledingmaat

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

017036513244