Als je op zoek bent naar een realistische die beeldschoon, intens en realistisch voelt, is de Kyle – Realistic Dildo de perfecte keus. Deze hyperrealistische dildo, ontworpen met Soft-Touch-silicone dat elke actieve bewegingen kopieert, is een van de meest realistische dildo's die ooit is gemaakt. Hier vind je een overzicht van de eigenschappen van de Kyle – Realistic Dildo:

• Hyperrealistisch ontwerp voor een uitzonderlijke gespierde look en gevoel
• Zachte, flexibele Silicone- voor gevoeligheid
• Golvende groeven en voelbare aderen
• Voorzien van duurzame Verbeterde Details
• Gemaakt van medisch goedgekeurd bruikbaar materiaal
• Wordt geleverd met gratis reinigingsset

Wat is de Kyle – Realistic Dildo?

De Kyle – Realistic Dildo is een van de meest realistische dildo's die verkrijgbaar zijn. Het design is gebaseerd op een echte penis en heeft golvende groeven en voelbare aderen. De body is gevormd uit zacht en flexibel Soft-Touch-silicone, dat elke actieve beweging kopieert en een uitzonderlijke gevoeligheid geeft.

Hoe wordt de Kyle – Realistic Dildo gebruikt?

De Kyle – Realistic Dildo is bedoeld voor solo of partnerspel. Je kunt het beginnen met het opwarmen van de dildo met warm water voordat je deze in je vagina of anus insteekt. Gebruik glijmiddel voor een extra gladde en genotvolle ervaring, maar let op om alleen te gebruiken die geschikt zijn voor siliconen. Voor de beste seksuele ervaring stel ik aan je voor om de dildo in een trilmodus te zetten.

Voor wie is de Kyle – Realistic Dildo bedoeld?

De Kyle – Realistic Dildo is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar meer realiteit en gespierdheid in hun solo- of partnergevoel. Deze realistische dildo is ook geschikt voor ervaren en beginner seksspeelgoedgebruikers.

Hoe kan de Kyle – Realistic Dildo je seksleven verbeteren?

De Kyle – Realistic Dildo kan je seksleven verbeteren door het bieden van een meer realistische aanpak, waarmee je meer dicht bij je ervaring komt. Dankzij het realistische design, zachte, flexibele silicone materiaal en trilfunctie voel je dat je dicht bij je partner bent, ook al ben je alleen spelend.

Met welke andere seksspeeltjes en toys kun je de Kyle – Realistic Dildo gebruiken?

De Kyle – Realistic Dildo is een uitstekende aanvulling op een collectie seksspeeltjes en toys. Je kunt de dildo samen gebruiken met je partner om je genot te versterken, of je kunt het gebruiken met cockrings om je prestaties te verbeteren en je ejaculatie vooruit te stellen. Ook kun je het gebruiken samen met of pocket pussies.

Hoe moet je de Kyle – Realistic Dildo reinigen?

Net als elk seksspeeltje, moet je de Kyle – Realistic Dildo na gebruik en voor het volgende gebruik goed reinigen. Gebruik voor het schoonmaken lauw water en een milde, PH-neutrale seksspeelgoed reiniger. Vermijd contact met agressieve producten en schuurmiddelen, omdat dit het materiaal kan beschadigen.

Koop Kyle – Realistic Dildo nu bij Ladykiller.nl

De Kyle – Realistic Dildo is een must-have voor elke seksspeelgoedliefhebber, dus waarom wacht je nog? Als je op zoek bent naar een realistisch design, trilmogelijkheden en een realistisch gevoel, dan is de Kyle – Realistic Dildo jouw perfecte keuze. Bestel de Kyle – Realistic Dildo nu veilig en discreet via Ladykiller.nl. Dan kun je binnenkort al dat intense genot ervaren.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311472830