Kusha – Silicone is een multifunctionele en krachtige vibe die een intense vibratie levert om diepe sensaties te beleven van zowel vaginale als anale stimulaties. Dit gadget dekt al je vibratorbehoeften en heeft een aantal geweldige functies die het ideaal maken voor zowel beginners als experts op seksspeeltjes-gebied. Hieronder vind je de eigenschappen van de Kusha – Silicone Vibrator:
• Gemaakt van sterk medisch silicoon met glad en zacht oppervlak
• Waterbestendig en makkelijk te reinigen
• Negen verschillende snelheden en een intensiteitsrange van laag naar zeer hoog
• Gemakkelijk te bedienen met een aan/uit knop en twee knoppen om de instellingen aan te passen
• Compact formaat met een lengte van slechts 7.5 cm
• Geschikt voor zowel vaginale als anale stimulatie
• Verpakt in een leuke geschenkverpakking

Wat is de Kusha – Silicone Vibrator?

De Kusha – Silicone Vibrator is een veelzijdig seksspeeltje gemaakt van medisch silicoon, waterdicht en gemakkelijk te reinigen. Het heeft een krachtige motor die door verschillende snelheden en intensiteitsinstellingen aanpasbaar is. De Kusha – Silicone Vibrator heeft een aan/uit knop en twee knoppen waarmee je de vibratie-instellingen kunt wijzigen. Dankzij zijn kleine formaat is de wand zacht, comfortabel en gemakkelijk te manoeuveren – het is slechts 7.5 cm lang.

Hoe wordt de Kusha – Silicone Vibrator gebruikt?

De Kusha – Silicone Vibrator is een veelzijdig seksspeeltje dat je kunt gebruiken voor zowel vaginale als anale stimulatie. Voel de krachtige vibraties door de zachte silicoon-kop die gericht is om je intieme plekjes te stimuleren in zowel vaginale als anale gebieden. Gebruik wat glijmiddel mét het speeltje om ervaringen van intenser genot te verkrijgen.

Voor wie is de Kusha – Silicone Vibrator bedoeld?

De Kusha – Silicone Vibrator is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer seksueel genot en het gemak waarmee zij dit kunnen verkrijgen. Of je nou een beginnende of ervaren seksspeelgoed-gebruiker bent, de Kusha – Silicone Vibrator biedt jou genot. Door de compacte vorm is het gemakkelijk te gebruiken en past het goed in je hand en is het ook gemakkelijk te verplaatsen.

Hoe kan de Kusha – Silicone Vibrator je seksleven verbeteren?

De Kusha – Silicone Vibrator is een veelzijdig speeltje dat plezier beleven in je slaapkamer makkelijker maakt. Het heeft verschillende instellingen en krachtige vibraties om je intieme plekjes testimuleren zodat je meer plezier kunt beleven bij zowel vaginale als . De zachte materialen en krachtige motor maken het eenvoudig om zachte sensaties en sterke climaxen ervaren.

Met welke andere speeltjes en toys kan de Kusha – Silicone Vibrator gebruikt worden?

De Kusha – Silicone Vibrator kan als een multifunctioneel seksspeeltje gebruikt worden samen met een aantal andere speeltjes en toys. Gebruik de Kusha – Silicone Vibrator in combinatie met massagers, 's, butt plugs en meer. De Kusha – Silicone Vibrator kan ook gecombineerd worden met restraints en Spelletjes om seksueel plezier te verbeteren.

Hoe moet de Kusha – Silicone Vibrator gereinigd worden?

Het is belangrijk om de kusha – Silicone Vibrator na elk gebruik te reinigen. Gebruik een antibacterieel water en zeep-oplossing waarin je de vibe zachtjes afwast. Droog de vibe vervolgens af met een schone doek en laat het absorberen met een papieren handdoek.

Probeer de Kusha – Silicone Vibrator en koop hem in de Ladykiller.nl seksshop

Als je op zoek bent naar diep intense sensaties en krachtige motor om je seksuele plezier te verbeteren, dan is de Kusha – Silicone Vibrator de perfecte keuze. Probeer deze vibe uit en koop hem naar waarde in onze seksshop Ladykiller.nl. Geniet van meer seksueel plezier met de Kusha – Silicone Vibrator.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311472939