Kruisend Borst Harnas: Alles over het boeiendste speeltje

Je zoekt het spannendste speeltje uit onze shop Ladykiller.nl? Dan zit je niet verkeerd met het Kruisend Borst Harnas! Dit is het ultimate kruis om je avontuur in de slaapkamer naar een hoger niveau te tillen. Bind je partner aan jouw voeten en je maakt jullie gezamenlijke slaapkamer avontuur tot een spannende beleving.

Kruisend Borst Harnas:

  • Breek de monotone aan! Onweerstaanbaar geraffineerd avontuur in de slaapkamer
  • Materiaal: Zeer behaaglijk voor je partner en jouzelf
  • Gewicht: Lichtgewicht, eenvoudig te dragen in de reiskoffer
  • Optie: Kan gebruikt worden door meerdere partners tegelijkertijd

Wat is Kruisend Borst Harnas?

Kruisend Borst Harnas is een sensueel speeltje uit onze shop Ladykiller.nl. Het harnas is in drie stukken verdeeldand wordt gedragen om je bovenlichaam. Een comfi nekband, elastische schouderriemen en gekruiste borstriemen dragen jebooks en voorkomen misverstandand. Wanneer gebonden, voorkomen de kruisende borstbanden onbewust de bewegingen waardoor ledematen kunnen verschuiven.

Jij of je lief kan dit vaak combinacht met andere speeltjes in onze shop en je slaapkamer avontuur een extra spannende twist geVen. Benen of ledematen kunnen aan het kruis worden gebonden, waardoor de lichamen samen dicht tegen elkaar komen te liggen. Je kan ook je handen aan elkaar voegen en bijvoorbeeld een ring aan de nekband bevestigen, wat garandeerst dat je partner bijna volledig immobiel is.

Hoe wordt Kruisend Borst Harnas gebruikt?

Het Kruisend Borst Harnas kan dienen voor een spannend spel met je partner of met meerdere personen, maar daar houdt het niet bij op. Ook kan het harnas gebruikt worden in de massage of voor tijdens een heerlijk waanzinnige nacht. Het is uiteraard belangrijk dat je eerst zorgt dat het harnas goed wordt gebruikt zodat er voor iedereen een geschikte omvang gecreëerd wordt.

Je moet er bij de uitvoering goed op letten dat je de gevoelige plekjes respecteert (waarom hebben we beugels gemaakt die bij je lichaam passen!). Je moet ook zorgen voor een goede verdeling van het gewicht zodat iedereen comfortabel kan liggen. Let er bovendien op dat wanneer je je partner vast bindt, de bewegingen gerust lichtaardig kunnen zijn.

Voor wie is de Kruisend Borst Harnas geschikt?

De Kruisend Borst Harnas is de perfecte keuze voor koppels die graag experimenteren met experimentele vrijstellingen. Voor iedereen die in hun seksuele routine iets nieuws willen proberen, maar bang zijn voor het onbekende. Het Kruisend Borst Harnas is zacht genoeg om iedereen die heeft geprobeerd het te gebruiken, te overtuigen van hun comfortniveau. Het laat je leiden naar een waar avontuur in de slaapkamer.

Hoe beter jouw leven met de Kruisend Borst Harnas?

Het Kruisend Borst Harnas is een perfect gezelschap om een spannende avontuur mee te beleven. De comfortabele leren beugels voelen warm aan en het komt nooit ofte nimmer met je lichaam in conflict. Het is eenvoudig te combineren met andere speeltjes uit onze shop en het laat ook de kans toe om samen ervaringen op te doen.

De nekband en beugels bieden een flexibel stuk kunstenaarschap dat verslaafd makend is. Het ontspant en haalt je al snel mee naar een andere dimensie.Technisch gezien is het Kruisend Borst Harnas heel simpel en na gebruik reinig je het met behulp van warm water en een milde zeep.

Waarom je vandaag Kruisend Borst Harnas in onze winkel moet kopen?

Weet niet waar je moet beginnen met seksspeeltjes? Experimenteren met Kruisend Borst Harnas kan je emotionele band met je partner versterken en je avontuur in de slaapkamer naar het volgende niveau tillen. Beleef jullie seksuele avontuur op een gezond niveau door je zelf los te laten.

In onze shop Ladykiller.nl vind je ook andere speeltjes en om je seksuele avonturen mee te versterken. Van erotische lingerie tot accessoires voor SM, van tot speeltjes. We hebben alles wat je zoekt om je leven in de slaapkamer te verrijken. Probeer het Kruisend Borst Harnas en laat je mee slepen in een zee van avonturen.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

8436562011475