Als je op zoek bent naar een harnas dat ervoor zorgt dat iedere fantasie werkelijkheid kan worden, dan is het Kruis Harnas – L/XL precies wat je zoekt. Dit zeer populaire harnas biedt een breed scala aan opties met betrekking tot en liefde voor SM-spelletjes. Het Kruis Harnas – L/XL kan als volgt ingezet worden:

• Hoogwaardige, luxe materialen waarmee je comfortabel kan spelen
• Verstelbaar met betrekking tot de grootte (L/XL)
• Bedoeld voor stevige bondage sessies
• Ideaal voor het bedrijven van liefde op verschillende posities
• Erg stevige banden om de heupen en armen te bevestigen
• Geschikt voor elke soort seksuele voorkeur

Wat is Kruis Harnas – L/XL?

De Kruis Harnas – L/XL is een verstelbaar SM-harnas dat speciaal voor stevige bondage sessies is gemaakt. De hoge kwaliteit materialen zorgen ervoor dat je geen irritatie of jeuk krijgt bij het dragen ervan en het comfort hoogtepunt bereikt. De 4 verstelbare bandenik zorgen ervoor dat je het harnas op maat kunt maken voor zowel de L als de XL. Bovendien zijn er losse banden om de heupen en armen te bevestigen, om het comfort van het harnas te vergroten tijdens het sm spel.

Hoe kan Kruis Harnas – L/XL worden gebruikt?

Het Kruis Harnas – L/XL maakt het mogelijk om liefde te bedrijven in veel verschillende posities die je normaal gesproken zonder hulpmiddelen niet zult kunnen ervaren. Daarnaast biedt het Kruis Harnas – L/XL de mogelijkheid om anale seksplezier handig te bedrijven op een comfortabele manier. Door de sterke en flexibele banden aan de heupen en armen uit te rekken, kun je in veel verschillende en opwindende posities gaan staan. Ook kunnen de sterke banden worden gebruikt om je seksliefde vast te binden voor extra stimulatie.

Voor wie is Kruis Harnas – L/XL bedoeld?

Kruis Harnas – L/XL is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen in verschillende maten (L en XL) en is daardoor geschikt voor zowel experimentele als ervaren gebruikers. Het Kruis Harnas – L/XL biedt een perfecte oplossing voor koppels die op zoek zijn naar nieuwe tastbare seksuele ervaringen en daarom is het Kruis Harnas – L/XL een populair seks speeltje onder koppels in alle leeftijden.

Hoe kan Kruis Harnas – L/XL je seksleven verbeteren?

De Kruis Harnas – L/XL biedt een ontmoeting met andere kanten van je seksleven. Door het veranderen van je standaardposities kun je nieuwe interessante bewegingen maken om je partner seksueel nog meer te bevredigen. In combinatie met de banden en de verstelbaarheid van L en XL alle koppels kunnen hun seksuele ervaringen verbeteren met de Kruis Harnas – L/XL.

Met welke andere seksspeeltjes werkt de Kruis Harnas – L/XL?

De Kruis Harnas – L/XL is een bijzonder flexibel seksspeeltje waarmee veel verschillende andere speeltjes kunnen worden gecombineerd. Van , stimulators en 's tot pluggen, en – er zijn oneindig veel mogelijkheden om te experimenteren met de Kruis Harnas – L/XL. De Kruis Harnas – L/XL is ook compatibel met andere bondage-uitrusting. Zo kan het in combinatie met handboeien of andere om je sub-partner meer verleidingskracht en plezier te geven.

Hoe moet de Kruis Harnas – L/XL worden gereinigd?

Het Kruis Harnas – L/XL moet na elke sessie gereinigd worden om te voorkomen dat er bacteriën en schimmels worden overgedragen tussen de gebruikers. De beste manier om je Kruis Harnas – L/XL te reinigen is om het harnas af te spoelen met warm water en een milde zeep en op te bergen in een schone, droge plaats. Bij het opbergen van het Kruis Harnas – L/XL is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het uit zijn verpakking wordt gehaald en weggesmeten, dus dat het luchtdicht is.

Kruis Harnas – L/XL proberen en kopen bij Ladykiller.nl

Als je serieus bent over experimenteren met bondage en SM spelletjes, dan is Kruis Harnas – L/XL echt iets voor jou. Onze seksshop Ladykiller.nl heeft een uitgebreide selectie van Kruis Harnas – L/XL, waaronder de L/XL-versie. Dus als je op zoek bent naar een harnas dat precies bij jou en je seksuele voorkeuren past, bekijk dan onze selectie op Ladykiller.nl en kies de juiste voor jou.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

7423522653661