Kristine – Masker biedt verbazingwekkende ervaringen en wordt door veel seks- en concepttoys experts aanbevolen! Dit comfortabel, volledig verstelbare masker uit zachte stof combineert ondeugendheid met of zonder . De Kristine -Masker is een krachtig speeltje dat kan worden gebruikt door beginners én door gevorderden bij het spelen met bondage.

Eigenschappen van de Kristine – Masker:
– Zachte, zachte stof
– Comfortabele pasvorm
– Fully adjustable band voor comfortabele pasvorm
– Fijne rookstop gesloten
– Verstelbaar tot elke hoofdgrootte
– Met of zonder blinddoek

Wat is de Kristine – Masker?

De Kristine – Masker is een liefdevol ontworpen masker wat zowel beginners als gevorderden van een comfortabele en veilige bondage ervaring voorziet. Het masker is gemaakt van een zachte, ademende en duurzame stof wat het comfort garandeert. De verstelbare banden zijn voorzien van sluiting om het masker stabiel op elke hoofdgrootte te laten zitten. Het masker heeft een speciale rookstop gesloten waardoor het masker eenvoudig stevig op zijn plaats blijft zitten.

Hoe wordt de Kristine – Masker gebruikt?

De Kristine – Masker kan worden gebruikt tijdens van spelen met bondage voor sensuele ontdekkingen. Het masker kan worden gebruikt met of zonder blinddoek of andere tools. Beginners kunnen de masker gebruiken om hun partner met een zintuig te verrassen terwijl gevorderden dit kunnen gebruiken om hun seksuele ervaring naar een geheel ander niveau te tillen. Met de Kristine – Masker kun je spelen met een verscheidenheid aan tools zoals veren, , , zwepen, linten, enz.

Voor wie is de Kristine – Masker bedoeld?

De Kristine – Masker is vooral gericht op liefhebbers van fetish en bondage. Het is een speeltje wat gebruikt kan worden door vrijwel iedereen ongeacht hun ervaringsniveau binnen fetish spelletjes. Door de verbazingwekkende ervaringen die dit masker bied kan het het seksleven van zowel mannen als vrouwen een enorme boost geven.

Bovendien is het masker zo ontworpen dat het alle anatomische vormen van het hoofd van nature volgt wat het een perfecte aanvulling maakt voor ieders seksspeelgoed collectie.

Hoe kan de Kristine – Masker je seksleven verbeteren?

De Kristine – Masker bied je de mogelijkheid om jouw seksuele dynamiek te veranderen. De fantastische ervaring die deze masker biedt maakt het een erogene zone. Dit verhalen helpt om fantasieën tot leven te brengen. Verder kan een masker sensaties verhogen door af te schermen én onverwachte stimulatie bieden. Voor veel koppels is een masker de perfecte manier om hun relatie interessanter te maken.

Met welke andere speeltjes en toys kan de Kristine – Masker worden gebruikt?

De Kristine – Masker is een geweldig bondagespeeltje wat in combinatie met andere speeltjes en toys heel veel mogelijkheden bied. De ervaringen zijn perfect te combineren met veren, handboeien, knijpzakken, bondage linten en zelfs kleding.

De is ook een perfecte aanvulling op , 's of .

Hoe moet de Kristine – Masker gereinigd worden?

Zodra je de Kristine – Masker gebruikt hebt is het belangrijk om het te reinigen met een mild antisepticum. Omdat het masker gemaakt is van een zachte stof, is het ook belangrijk om je masker op een chloorvrije plek op te bergen.

Probeer de Kristine – Masker en koop het bij Ladykiller.nl!

Mocht je op zoek zijn naar een veilig en comfortabel bondagespeeltje wat jouw seksleven een opwindende boost kan geven, dan is de Kristine – Masker een must have. Dit masker levert een prachtige bondage ervaring op waar je nog lang over kan fantaseren. Want zoals vele seks- en concepttoys experts al zeggen: de Kristine – Masker is de perfecte aanvulling voor jouw seksleven.

Koop vandaag nog je Kristine – Masker bij Ladykiller.nl en verras jouw partner met deze fantastische ervaring. Bestel vandaag nog en krijg de Kristine – Masker binnen 24 uur thuis bezorgd!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562010812