Kralen Butt Plug met Cockring: ofwel poepen met pas gesloten vrijheid!

Met de Kralen Butt Plug met Cockring geniet je van passie en vrijheid tijdens je seksuele avonturen. Deze dubbele sextoy verenigt de top in erotische stimulatie met zijn butt plug en cockring in één.

Eigenschappen van Kralen Butt Plug met Cockring:

met butt plug en cockring voor intensere seksuele ervaringen.
– Ondersteunt en verhoogt de duur van je erectie.
– Ondersteunt en verbetert je orgasmecontrole.
– Gemaakt van 100% hoogwaardig siliconen voor een soepel en comfortabel gevoel.
– De Kralen Butt Plug met Cockring is verkrijgbaar in verschillende maten.

Wat is Kralen Butt Plug met Cockring?

Kralen Butt Plug met Cockring is een dubbele sextoy die combineert de voordelen van een butt plug en een cockring. Een butt plug is een seksspeeltje dat mannelijk of vrouwelijk gebruikt kan worden die de anus dilateert, zowel visueel als fysiek. Over het algemeen zijn er vier verschillende soorten butt plugs beschikbaar: metalen, glazen, silicone en ABS-kunststof plugs. Voor het geval van Kralen Butt Plug met Cockring is er gekozen voor een silicoonplug.

Een cockring is een erotisch sekstoy dat houdt of verbetert een erectie. Bovendien draagt ​​de cockring bij aan een verbetering van de stoomgraad bij het orgasme. Cockrings kunnen variëren in verschillende materials en sizes. Voor Kralen Butt Plug met Cockring is er gekozen voor een flexibel elastisch materiaal dat dezelfde douchen als de plug heeft.

Hoe Kralen Butt Plug met Cockring gebruik je?

Voor het gebruik van de Kralen Butt Plug met Cockring, is het eerste wat u moet doen het seksspeeltje voor de juiste hygiëne te behandelen met water en zeep of een speciale sextoy cleaner. Voor zowel beginners als gevorderden raad ik aan om eventueel gebruik te maken van een aanvullend .

Kralen Butt Plug met Cockring kan ook gebruikt worden met andere seksspeeltjes zoals , en butt plugs. Dit verhoogt het genot van de gebruiker(s) als debutt plug wordt gecombineerd met andere sextoys.

Voor wie is de Kralen Butt Plug met Cockring bedoeld?

De Kralen Butt Plug met Cockring is een seksspeeltje dat zowel voor mannen als vrouwen geschikt is, en het is speciaal bestemd voor personen die willen experimenteren met dubbele stimulatie.

De Kralen Butt Plug met Cockring is uitermate geschikt voor stellen die willen variëren met hun seksuele speelervaringen. Daarnaast is de Kralen Butt Plug met Cockring ook heel geschikt voor single gebruikers die willen experimenteren met dubbel plezier.

Hoe kan Kralen Butt Plug met Cockring je seksleven verbeteren?

De Kralen Butt Plug met Cockring kan volgens de professionals het seksleven van iedereen die het durft proberen verbeteren.

De combinatie van de en de cockring helpt om de penis van een man stijf te houden waardoor hij langer kan genieten van de seks. Deze sextoy helpt ook de orgasme controle te verbeteren, waardoor het nog meer genot beleefd kan worden.

Naast dat het seksleven verbeterd wordt kunnen veel mensen ook kiezen voor meer seksuele experimentatie. Door de Kralen Butt Plug met Cockring te gebruiken, kun je bijvoorbeeld spannende anale avonturen beleven of experimenteren met dubbele stimulatie.

Met welke andere sextoys en toys is de Kralen Butt Plug met Cockring te gebruiken?

Met de Kralen Butt Plug met Cockring zijn veel heerlijke erotische combinaties te maken. Zo biedt deze sextoy een heerlijk gevoel als het gecombineerd wordt met de stuwing van een , anale ballen of een . Je kunt zelfs je bluetooth externe speeltjes gebruiken om nog meer extra stimulatie te beleven.

Hoe moet Kralen Butt Plug met Cockring gereinigd worden?

Net als bij alle andere sextoys is het belangrijk om na ieder gebruik, de Kralen Butt Plug met Cockring goed te reinigen. Hierbij kan gebruikt gemaakt worden van warm water en een pH-neutrale zeep. Je kunt ook een speciale sextoy cleaner gebruiken om je Kralen Butt Plug met Cockring schoon te maken.

Kralen Butt Plug met Cockring kopen?

De Kralen Butt Plug met Cockring biedt voldoende plezier, comfort en gemak. Doe dus eens lekker experimenteel met onze Kralen Butt Plug met Cockring en haal hem vandaag nog bij Ladykiller.nl. Zin in een intieme avond met jezelf of uw partner? Probeer dan vandaag nog de Kralen Butt Plug met Cockring en geniet van dubbel plezier.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522638644