Met de Kont Masturbator heeft iedereen de perfecte manier om een relaxte seksuele ervaring te krijgen. Met deze sextoy kunnen mensen hun sexuele sensaties zowel alleen als met hun partner delen. Met de geavanceerde technologie voelt de Kont Masturbator aan als een vagina of anale ervaring, met rekbaar, levensecht materiaal dat kan worden gebruikt om een stimulerend effect te geven.

Eigenschappen van de Kont Masturbator:
– Perfecte manier om een relaxte seksuele ervaring te krijgen.
– Met de geavanceerde technologie voelt de Kont Masturbator aan als een vagina of anale ervaring.
– Gemaakt van rekbaar , levensecht materiaal
– Krachtige vibrerende motor binnenin
– Kaarsrecht, lichte stevige buisvorm

Wat is een Kont Masturbator?

Een Kont Masturbator is een unieke toy die speciaal gemaakt is voor anale stimulatie. Het heeft de perfecte vorm van een kaarsrechte buis met een licht, stevig materiaal dat een realistische gevoel geeft. Binnenin creëert een krachtige vibrerende motor een golvend gevoel dat variëert van mild tot extreem. Het product is bedoeld om solo of met een partner te gebruiken en biedt zowel toegankelijke als extreem intense sensaties.

Hoe wordt Kont Masturbator gebruikt?

Het gebruik van de Kont Masturbator is vrij eenvoudig. Het eerste wat je moet doen, is het veilig reinigen met een speciaal sextoy reiniger en vervolgens een lubricant of glijmiddel toevoegen. Nadat het product gereinigd en gesmeerd is, breng je het voorzichtig in. Tijdens het gebruik kun je de vibrerende functie aanpassen naar je eigen behoeften. Als kleine tip kun je de Kont Masturbator als spel verkennen met je partner zodat je samen kunt genieten.

Voor wie is de Kont Masturbator bedoeld?

De Kont Masturbator is gemaakt voor elke man die graag meer variëteit en sensatie wil. Of het nu gaat om een solo sessie of een romantische ervaring met je partner, De Kont Masturbator is altijd een geweldige toegevoegde waarde. Het is vooral bedoeld voor degenen die het gevoel willen ervaren van een orgasme of een anale massage beleven. Om je liefdesleven te diversificeren of je sensuele ervaring met je geliefde te verbeteren, is de Kont Masturbator perfect voor vrijwel iedereen.

Hoe zal de Kont Masturbator je seksleven verbeteren?

De Kont Masturbator biedt een ongekende manier om je seksleven te verbeteren. Het geeft je een vreemde sensatie die je nooit eerder hebt gehad. Met de Kont Masturbator kun je een andere dimensie toevoegen aan je seksleven. Het kan je helpen geweldige orgasmes te bereiken en je laat toe je liefdesleven een boost te geven.

Met welke andere speeltjes en sextoys kan je Kont Masturbator gebruiken?

De Kont Masturbator kan worden gebruikt met verschillende andere speeltjes en sextoys. In combinatie met een of andere seksspeeltjes, kun je de intensiteit verhogen en krijg je een nog intensivere orgastische ervaring.

Hoe moet je de Kont Masturbator reinigen?

Reiniging van de Kont Masturbator is net zo belangrijk als het gebruik ervan. Als je de Kont Masturbator klaar wil maken, reinig hem dan voor en na elk gebruik met een speciaal sextoy reiniger. Maak gebruik van lauw of koud water met een intieme reinigingsoplossing. Laat de Kont Masturbator lucht drogen een dan is hij weer klaar voor gebruik.

Probeer de Kont Masturbator en koop hem in onze seksshop Ladykiller.nl

Met de Kont Masturbator kun je beduidend meer plezier beleven in je seksleven zonder enige grens. Om deze magische sextoy voor jezelf of je partner in huis te halen, kun je de Kont Masturbator in onze seksshop Ladykiller.nl bestellen. Word een koning in het bed met de Kont Masturbator en open een nieuwe deur naar ongekende ervaringen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421084394