Komodo – de Siliconen Fusion is niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen en koppels een zeer plezierige seksspeeltje. Het gebruiksvriendelijke ontwerp geeft je een onvergetelijke ervaring. Deze kwaliteits dildo geeft je de mogelijkheid om de bewegingen en sensuele gevoelens die je nodig hebt voor een geweldige seksuele prestatie.

Algemene eigenschappen Komodo – Siliconen Fusion Dildo:
• 14 CM lang en 3.5 CM breed
• 30 graden gebogen, voor anale of vaginale stimulatie
• Gemaakt van luxe siliconen
• Bovenaan een holle kop met een ribbels voor is een lekkere sensatie
• Relaxer het glijmiddel zorgt voor extra comfort
• Inclusief verzwaard lichaam voor het gemakkelijker invoeren

Wat is de Komodo – Siliconen Fusion Dildo?

De Komodo – Siliconen Fusion Dildo is een slank, gladde dildo van medische kwaliteit siliconen. Het ontwerp is zo ontworpen dat hij comfortabel in het lichaam aanvoelt terwijl hij een intense stimulus biedt. De realistische afbeelding geeft je een geweldige vervanging van de seksuele ervaring met een echte man. Bovendien biedt dit seksspeeltje je extra bewegingsmogelijkheden, waardoor je de verschillende sensuele mogelijkheden kunt ontdekken die het je biedt.

Hoe gebruik je de Komodo – Siliconen Fusion Dildo?

De Komodo – Siliconen Fusion Dildo is gemakkelijk en comfortabel in gebruik. We raden je aan het speeltje te gebruiken met een . Hiermee voorkom je schade aan de silicone en heb je een maximale sensatie. Voer het speeltje voorzichtig in je vagina of anus tot je de baarmoederhals voelt. Daarna kun je beginnen met je favoriete bewegingen te maken met je heupen en benen voor intense stimulatie. Wil je meer intensiteit? Gebruik dan een externe om extra stimulatie te geven aan welke zone je maar wilt.

Waar is de Komodo – Siliconen Fusion Dildo voor bedoeld?

De Komodo – Siliconen Fusion Dildo is gemaakt voor vrouwen en heren. Zowel hetero als homoseksuele mensen kunnen de dildo gebruiken, alleen of met een partner. Vooral voor degenen die alleen seks hebben of alleen plezier willen zoeken, helpt het seksspeeltje u om de intense sensaties en gevoelens van seks die je gemist hebt, te ervaren. Voor koppels is het speeltje ook ideaal om plezier in de slaapkamer te creëren. Je kunt jouw partner aanraken met de Komodo – Siliconen Fusion Dildo terwijl je je liefde verkent.

Hoe kan de Komodo – Siliconen Fusion Dildo je seksleven verbeteren?

De Komodo – Siliconen Fusion Dildo is ontworpen om meer innovatief te zijn en te hebben. Met dit seksspeeltje kun je je seksleven aanvullen met extra sensaties, verkennen wat je voelt en wat je partner voelt en intenser seksuele bevrediging krijgen. Door het speeltje te gebruiken voor externe stimulatie met de ribbels of vibrationele elementen kun je je zintuigen verruimen en onvergetelijke seksuele avonturen beleven.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Komodo – Siliconen Fusion Dildo gebruiken?

Naast de Komodo – Siliconen Fusion Dildo zijn er nog meer seksspeeltjes die je kunt gebruiken voor een nog betere ervaring. , , cockrings, benen en anale pluggen zijn enkele van de vele geschikte voorwerpen die je kunt gebruiken om extra bevrediging te krijgen. Ben je klaar voor een nieuwe seksuele avontuur? Maak je dan klaar voor een geweldige ervaring met je partner of alleen.

Hoe moet je de Komodo – Siliconen Fusion Dildo reinigen?

Om optimaal van je Komodo – Siliconen Fusion Dildo te genieten, is het raadzaam hem na elk gebruik goed te reinigen. Je kunt dit doen met een milde, pH-neutrale zeep en lauwwarm water. Vervolgens droog je het speeltje met een schone handdoek en bewaar het in een schone, stofvrije omgeving.

Probeer de Komodo – Siliconen Fusion Dildo en koop hem in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je benieuwd bent geworden naar de Komodo – Siliconen Fusion Dildo en wil je maar al te graag de ervaring van een nieuw seksspeeltje ervaren, laat dan niets je tegenhouden! Komodo – Siliconen Fusion Dildo is een buitengewoon voordelige optie als je de onvergelijkbare ervaring wilt ervaren die dit speeltje je kan bieden. Bestel de Komodo – Siliconen Fusion Dildo vandaag nog bij onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

609224031960