De ultieme Knijpbare Vibrerende :

De meeste stellen fantaseren erover een toekomstige sekspartner te hebben met alle mogelijke, weloverwegende seksuele kwaliteiten. Maar wat als je die volmaakte partner nu al in handen hebt? De Knijpbare Vibrerende Dildo heeft een unieke combinatie van eigenschappen die zorgen voor je ultieme erotische ervaring. Ontdek wat de Knijpbare Vibrerende Dildo allemaal voor je kan betekenen:

Eigenschappen:
– Vrouwen en stellen die op zoek zijn naar een nieuwe, opwindende seksuele belevenis zullen verrast worden door de verschillende mogelijkheden die deze toy te bieden heeft.
– De Knijpbare Vibrerende Dildo heeft een unieke knijpfunctie, waarmee je exact de juiste stimulatie op de juiste plek kan geven.
– Met de schokvibe functie weet je zeker dat je en gelijke stimulatie zult ervaren.
– Hij is gemaakt van safe silicone en is zowel water als luchtdicht.
– Omdat hij op oplaadbaar is en zo tot 4 uur lang mee kan op zijn maximumcapaciteit, hoeft u zich nooit zorgen te maken over stroomuitval tijdens een sessie.

Wat is de Knijpbare Vibrerende Dildo?

De Knijpbare Vibrerende Dildo is een innovatief seksspeeltje waarmee je je seksleven naar een hoger niveau kan brengen. Het is een handig en krachtig speeltje dat je veelzijdige seksuele opties biedt en een breed scala aan technologische functies bevat. Door een combinatie van ultieme knijpfunctie, schokvibes en luchtdichtheid helpt de Knijpbare Vibrerende Dildo je om je ën waar te maken. Hij is gemaakt van een body safe, op oplaadbaar materiaal dat jouw knijpbare vibrerende dildo gemakkelijk schoon te maken is.

Hoe gebruik je de Knijpbare Vibrerende Dildo?

De Knijpbare Vibrerende Dildo is gemakkelijk en intuitief te gebruiken. Door middel van een knop op de basis kun je de functie knijpen bedienen. Hij heeft twee knijpinstellingen, zodat je kunt kiezen uit een zachtere knijpstimulatie of een dieper, intenser effect. Door het aanpassen van de drukkracht, kun je de stimulatie personaliseren voor je solo-ervaring of voor de seks met je partner. Het kan ook met een draadloze afstandsbediening bediend worden.

Je hebt ook de optie om de schokvibe te gebruiken om maximaal taboe-verruimende opwinding te bereiken. Van een zacht en sensueel gevoel tot een dieper knijpen, je kunt het allemaal krijgen met je Knijpbare Vibrerende Dildo.

Voor wie is de Knijpbare Vibrerende Dildo bedoeld?

De Knijpbare Vibrerende Dildo is eigenlijk bedoeld voor iedereen. Of je nu een koppel bent dat op zoek is naar een nieuwe manier om elkaar te plezieren of alleen je orgasmic-tevredenheid wilt verhogen – je kunt er zeker van zijn dat deze gadget je seksleven tot een absolute hoogtepunt kan brengen.

Als je alleen bent, kan de Knijpbare Vibrerende Dildo je ook precies geven wat je nodig hebt. Met de handige knijpfunctie kun je precies de stimulatie geven waar je naar verlangt, bijgestaan door de schokvibe functie om je langer te helpen genieten van absolute verrukking.

Hoe verbetert de Knijpbare Vibrerende Dildo je seksleven?

De Knijpbare Vibrerende Dildo biedt je de unieke mogelijkheid om jouw seksleven te verfijnen door het toevoegen van een nieuw niveau van interactieve seksspeelgoed. De verstelbare knijpfunctie en vloeiende schokvibes bieden een unieke manier om de seks nog intenser te maken, wat je natuurlijk veel meer plezier zal geven.

Het feit dat deze gadget op oplaadbaar is, in combinatie met de schokvibe-functie, betekent dat je in staat bent om zelfs de meest hobbelige posities aan te gaan. Tel daar ook de body safe constructie bij op en je weet dat je buitengewone avonturen zult hebben met de beste kwaliteit vibrerende dildo.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Knijpbare Vibrerende Dildo gebruiken?

De Knijpbare Vibrerende Dildo is fantastisch om te gebruiken in combinatie met andere speeltjes en toys. Of je nu op zoek bent naar een hardcore solo sessie of een sexy stoute kamer vol kinky verleiding, deze toy kan gemakkelijk aan je verlangens voldoen.

Je kunt ‘m bijvoorbeeld perfect combineren met een rabbit voor een extra boost aan gevoel. Of ga voor een triple stimulator als je echt keihard wilt gaan. De combinatie met kan ook een nieuwe dimensie geven aan je intensiteit. Of waarom je deze toy niet gebruiken met een butt plug of Anal Dildo om het spel te verhogen.

Hoe moet de Knijpbare Vibrerende Dildo gereinigd worden?

Wanneer je je Knijpbare Vibrerende Dildo wilt reinigen, is het belangrijk dat je de instructie volgt zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Gebruik een speciale, lichaamsharme sextoy-reiniger die je machtig is om de vibrator goed te reinigen, of een mild, fosfaatvrij zeep- en watermengsel. Zorg ervoor dat de volledige vibrator, waaronder de knijpknoppen, goed is gereinigd voordat je klaar bent.

Probeer de Knijpbare Vibrerende Dildo

Als je op zoek bent naar echt unieke sekservaringen, dan is de Knijpbare Vibrerende Dildo precies wat je zoekt. Deze gadget is krachtig, innovatief en veilig, zoals een seksspeeltje hoort te zijn. Zodra je de Knijpbare Vibrerende Dildo eenmaal hebt geprobeerd, weet je zeker dat je geen andere optie meer nodig hebt om jouw seksuele verlangens waar te maken.

Dus kom langs de seksshop Ladykiller.nl en probeer deze iconische dildo vandaag nog, om je seksuele avonturen naar een nieuw niveau te tillen en je totale seksuele bevrediging te bereiken.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

848518045157, 848518045164