King Size – – 60 mm – 144 Stuks betekent groter genot. Zijn jouw gemiddelde condooms niet meer comfortabel genoeg? Dan is het King Size condoompakket met 60 mm diameter precies wat je zoekt. Met 144 stuks in één doos is het een uiterst spaarzaam pakket.

Eigenschappen van de King Size – Condooms – 60 mm – 144 Stuks
– 60 mm diameter
– 100% latex
– Versterkte rand
– Stimulerende ribbels
– tegen Soa's beschermd
– Smaakloos
– Nominaal dikte van wel 0,08 mm
– Geschikt voor marquisette en vetvrije

De King Size – Condooms – 60 mm – 144 Stuks

King Size – Condooms – 60 mm – 144 Stuks hebben een diameter van 60 mm en bieden zo de ultieme comfort en gevoeligheid. De King Size condoom is verkrijgbaar in 100% latex en heeft een versterkte rand voor extra veiligheid, wat betekent dat je zeker bent dat de condoom niet breekt. Voor extra stimulatie zorgen de subtiele intrekbare ribbels. Deze condooms helpen de seksualiteit subtiel te verhogen zonder dat dat ten koste gaat van de veiligheid dankzij de 0.08 mm nominaal dikke wand.

Gebruik van de King Size – Condooms – 60 mm – 144 Stuks

Gebruik de King Size – Condooms – 60 mm – 144 Stuks door het condoom over je vulde penis te schuiven en laat het zo naar beneden rollen tot de kraag aan basis van je penis. Let er bij het aantrekken altijd op dat je niet bijten of knippen. Zorg ervoor dat het condoom altijd goed aansluit om te voorkomen dat er luchtzakjes ontstaan. Zodra je klaar bent met de seks, rol het condoom van de penis af en gooi het weg in de prullenbak – niet in het toilet.

Voor wie is de King Size – Condooms – 60 mm – 144 Stuks?

De King Size – Condooms – 60 mm – 144 Stuks zijn bedoeld voor mannen die een groter condoom zoeken met meer gevoeligheid. Het condoom biedt een betere passende vorm, oversized diameter, extra veiligheid en een hoge kwaliteit zonder concessies te doen aan het comfort. Tegelijkertijd bieden de ribbels extra stimulatie voor de beide partners en ook de subtiele smaakloosheid maakt het nog interessanter.

Verbeteren van je seksleven met King Size – Condooms – 60 mm – 144 Stuks

Geniet van een intenser seksleven met de King Size – Condooms – 60 mm – 144 Stuks. De extra ruime diameter zorgt voor prestaties, waardoor je langer met je partner kunt spelen. Met de ribbels en de latexlaag beleef je weelderige sensaties die anders moeilijk te bereiken zijn.

Gebruikvan andere speeltjes en toys met King Size – Condooms – 60 mm – 144 Stuks

King Size – Condooms – 60 mm – 144 Stuks kunnen worden gebruikt met veel speeltjes en toys. Denk bijvoorbeeld aan een , vibrating ring, , maar ook lubrificatie op marqueisettebasis. Door de smaakloosheid kunnen liefdesspeeltjes worden toegevoegd zonder dat de smaak van het specifieke speeltje ten koste gaat van het plezier.

Hoe je de King Size – Condooms – 60 mm – 144 Stuks reinigt

King Size condooms zijn gemakkelijk en snel schoon te maken. Gebruik een vochtig doekje of wattenschijfje met zeep en lauw water en reinig zorgvuldig – zorg ervoor dat er geen touwtjes en verontreinigingen aan de slag blijven hangen. Laat de condoom goed drogen voordat je hem weer gebruikt.

De King Size – Condooms – 60 mm – 144 Stuks proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl kopen

King Size – Condooms – 60 mm – 144 Stuks zijn de oplossing voor een intenser seksleven en bij Ladykiller.nl vind je ze altijd in stock. We bieden een muurvast assortiment van sextoys en condooms. Probeer King Size – Condooms – 60 mm – 144 Stuks vandaag nog en ervaar hoe je seksleven professioneel naar de volgende stap brengen. Bestel eenvoudig en discreet bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8052742680370