De Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm: een sensueel speeltje met verschillende mogelijkheden

Geschikt voor vrouwen en mannen die het maximale uit hun speeltjes willen halen – dat is wat de Ladykiller King Kong – Multispeed – 14″ / 35 cm je biedt.

Met zijn lange en verschillende snelheden, laat deze vibrator je genieten van diepe, intense trillingen die je een heerlijk gevoel geven.

Met de verschillende mogelijkheden van de Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm, ben je verzekerd van de meest intens en hevig mogelijke orgasmes.

Eigenschappen van de Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm:

  • Een afmetingen van 14″ / 35 cm en een gewicht van slechts 480 g, waardoor het perfect in je hand past en gemakkelijk te bedienen is.
  • Variable trillingssnelheid, waardoor je kunt experimenteren met verschillende sensaties.
  • Geproduceerd van hoogwaardige materialen, waardoor het product lang meegaat.
  • De vibrator is stil, zodat je je privacy kunt bewaren.
  • Waterdicht en veilig om te gebruiken.
  • Geschikt voor persoonlijk gebruik en samenspel.

Wat is de Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm?

De Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm is een vibrator voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar diepe, intense trillingen waarmee ze hun orgasme kunnen bereiken. Met een afmetingen van 14″ / 35 cm en een gewicht van slechts 480 g past hij perfect in de hand en kan hij gemakkelijk gehanteerd worden.

Met de variabele trillingssnelheid kun je experimenteren met verschillende sensaties – variërend van subtiele trillingen tot intense trillingen. Deze vibrator is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij jarenlang tegen dagelijks gebruik bestand is.

Onze Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm is ook stil, zodat je je privacy kunt bewaren. Je kunt hem gebruiken als je alleen bent of samen met je partner – hij is ook waterdicht, wat betekent dat je hem overal kunt gebruiken, van je douche tot je zwembad.

Hoe gebruik je de Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm?

De Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm is eenvoudig te gebruiken. Als eerst moet je de vibrator aanzetten met de aan/uit-knop. Vervolgens kun je de snelheid instellen met de knop en de trillingen beginnen.

Je kunt de Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm gebruiken om in jouw eentje te genieten van een heerlijk orgasme of met je partner om samen van verschillende sensaties te genieten. Deze vibrator is perfect om jezelf of je partner mee te verwennen.

Voor wie is de Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm geschikt?

De Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm is geschikt voor iedereen die op zoek is naar diepe, intense trillingen om zo een heerlijk orgasme te bereiken. De vibrator is ook geschikt voor samenspel met je partner.

Dankzij het compacte formaat van de Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm, kan hij gemakkelijk worden vervoerd. Het is ook waterproof, zodat je de vibrator kunt gebruiken in allerlei situaties, zoals in je badkuip, in je tub of in je zwembad.

Hoe de Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm je leven kan verbeteren

Met de Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm geniet je van intense, diepe trillingen waarmee je je meest stevige orgasme ervaart. Het stille design zorgt voor privacy, waardoor je je helemaal kunt laten gaan.

Je kunt de Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm ook combineren met andere speeltjes in onze winkel. Bijvoorbeeld, je kunt de vibrator combineren met een buttplug, een dildo of zelfs met een strap-on om het nog meer opwindend te maken.

Na gebruik ervan is het belangrijk om de vibrator schoon te maken met reinigingsmiddelen die speciaal gemaakt zijn voor dit type speeltje.

Kom vandaag nog langs in onze winkel Ladykiller.nl en ervaar het verschil!

Als je op zoek bent naar een heerlijke speeltje om je intieme leven spannender te maken, dan is de Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm de beste keuze.

Bij Ladykiller.nl kan je ook terecht voor andere speeltjes om je plezier in de slaapkamer te verhogen. Wij hebben een assortiment met dildo's, cockrings, en anale speeltjes om jouw ervaring nog beter te maken.

Dus, als je op zoek bent naar een geweldige vibrator met verschillende mogelijkheden, zoek dan niet verder en kom naar Ladykiller.nl voor de Ladykiller King Kong – Multispeed Vibrator – 14″ / 35 cm. Hij zal jouw intieme leven een enorme boost geven!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890888990731