Kimmie – Stockings zijn panty's met kruis opzij met sterke elastische banden die je seksleven een extra boost geven. Kimmie – Stockings zijn gemaakt van flexibele en zachte stof waardoor het draagcomfort hoog is. De kruiselastieken geven jouw outfit een extra sexy look. In de kruis-panty's wordt je heupen, billen en buik perfect geaccentueerd. Het is een van de perfecte speeltjes voor koppels, spannende seksavonturen en voor degenen die willen genieten van een spannende seksuele ervaring.

Wat is Kimmie – Stockings?

Kimmie – Stockings zijn een speeltje dat je gestructureerde silhouet creëert. Het is een panty met kruis opzij met sterke elastische banden die je seksleven tot een nieuw niveau brengen. De kruiselastieken accentueren de natuurlijke van je heupen, billen en buik, en creëren een gesloten uiterlijk. Er is ook een mooie lintdecoratie aan de voorkant van de panty voor een stijlvolle look. Het flexibele materiaal voelt zacht op je huid en het laat je voelen dat je er sexy uitziet zonder enige irritatie.

Hoe worden Kimmie-Stockings gebruikt?

Kimmie – Stockings zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Je kunt het dragen onder en over je favorite lingerie. De elastieken banden geven je benen en heupen extra ondersteuning. Je kunt de kruiselastieken om je buik en heupen binden, waardoor je de mooiste curves kunt creëren. Het is een perfect speeltje om je partner te verleiden of je seksleven te verbeteren.

Voor wie is Kimmie – Stockings bedoeld?

Kimmie – Stockings zijn bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar sexy lingerie die waardevolle steun geeft aan hun intieme avonturen. Het is ook geschikt voor degenen die willen genieten van een spannende seksuele ervaring. Kimmie – Stockings bieden een unieke combinatie van mode en comfort.

Hoe kan Kimmie – Stockings je seksleven verbeteren?

Kimmie – Stockings voegen een extra draai toe aan je seksleven. Door het perfecte silhouet dat ze creëren, zullen ze zeker je partners' oog doen vertragen. Het is perfect voor als je je partner wilt verleiden. Bovendien zal de lintdecoratie aan de voorkant je partner zeker beïnvloeden.

Met welke andere sextoys en sexspeeltjes kan je de Kimmie – Stockings combineren?

Kimmie – Stockings zijn multifunctioneel – je kunt verschillende speeltjes en combineren om je seksleven opnieuw levendig te maken. Probeer Kimmie – Stockings met lange laarzen, kniehoge laarzen, lingerie, korsetten, , , touwen en andere erotische outfits.

Hoe moet je de Kimmie – Stockings reinigen?

Het is belangrijk om Kimmie – Stockings per keer direct na gebruik te wassen. Voor een juist onderhoud is het raadzaam om de panty te drogen op een luchtige plaats, ver van directe zonnestralen. Gebruik na het wassen een milde wasmiddel.

Probeer en koop de Kimmie – Stockings bij Ladykiller.nl

Verbeter je seksleven met de Kimmie – Stockings. In onze seksshop Ladykiller.nl hebben wij een grote selectie van Kimmie – Stockings in verschillende maten, kleuren en modellen van kruis-panty's. Hier kun je je perfecte Kimmie – Stockings vinden. Beleef een spannende en sensuele ervaring met Kimmie – Stockings.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, , ,

Kleur

Barcode

852531004046, 852531004053, 852531004060, 852531004077