Killer Mouth Gag: de perfecte mix tussen en geweldige stimulatie

De Killer Mouth Gag kan een heerlijk alternatief zijn voor personen die hun seksleven kinkier willen maken. Deze Toy is zo ontworpen dat je hem gebruikt als een mondknevel. Voor mensen die kinkier spelen willen spelen is dit een geweldige pick-up. Het spannende aan deze toy is dat je je partner ermee kan verrassen en je seksleven kan versnellen! Hieronder volgen de eigenschappen van de Killer Mouth Gag:

• Gemaakt van hoogwaardig rubber voor zacht comfort
• Meerdere adjustable velcro sluitingen
• Strak en stevig genoeg om je partner stil te houden
• Uniek ontwerp met heerlijke stimulatiepunten aan de binnenkant
• Verwijderbare ballen voor extra stimulatie
• Gemakkelijk af te nemen en schoon te maken

Wat is Killer Mouth Gag?

De Killer Mouth Gag is een toy die is ontwikkeld om de gesloten te houden. De toy is voorzien van verschillende sterkte bands, zodat je de toy veilig om je partner's mond kan doen. Je maakt de toy op verschillende manieren dicht met de meegeleverde velcro sluitingen. Doordat de toy is gemaakt van hoogwaardig rubber voelt hij zeer comfortabel aan. De binnenkant van de toy is voorzien van speciale stimulatiepunten waardoor je partner een extra sensatie en stimulatie beloond krijgt. De toy is ook voorzien van een verwijderbare bal voor extra stimulatie.

Hoe gebruik je Killer Mouth Gag?

Killer Mouth Gag is bedoeld om je partner de mond te snoeren. Bij het opzetten van de toy zal je de meegeleverde adjustabele velcro banden gebruiken om de toy strak rondom de mond van je partner te bevestigen. Je partner kan de toy vervolgens dragen tijdens de seks. Let er op dat je de toy te allen tijde rekening houd met je partner's comfort en zorgt dat de toy niet te strak zit.

Voor wie is de Killer Mouth Gag bedoeld?

De Killer Mouth Gag is bedoeld voor koppels die hun seksleven kinky willen maken. Als je klaar bent om je seksleven naar een nieuwe dimensie te brengen, is de Killer Mouth Gag een geweldige keuze. Met deze toy kun je je partner de mond snoeren voor een betere communicatie tijdens het spelen. Ook kun je hem gebruiken voor een kinky element aan toe te voegen aan je games.

Hoe kan Killer Mouth Gag je seksleven verbeteren?

De killer Mouth Gag is een heerlijke toevoeging aan je seksleven en kan een manier bieden om seks kinkier te maken. Als je je partner op een kinky manier wilt vastbinden, kan de Killer Mouth Gag je helpen om je partner de mond te snoeren zonder dat het pijn doet. Dit biedt je een geweldige manier om je seksleven te verrijken. Het kan je seksleven een opwindend randje geven en je een nieuwe manier geven om je partner te verrassen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Killer Mouth Gag combineren?

De Killer Mouth Gag combineert goed met andere speeltjes en sekstoys. Je kunt de Killer Mouth Gag bijvoorbeeld combineren met zoals knevels, boeien, touwen en andere bondage accessoires. Daarnaast kun je ook kleine , penisringen of gladde massagestaven toevoegen voor meer stimulatie. De combinatie met de diverse speeltjes en seksspeeltjes die beschikbaar zijn, maakt de Killer Mouth Gag een unieke en onweerstaanbare pick-up.

Hoe moet je de Killer Mouth Gag reinigen?

Na het gebruik van de Killer Mouth Gag is het noodzakelijk om de toy goed en grondig te reinigen. De toy kan je reinigen met een mild schoonmaakmiddel en warm water. Zorg ervoor dat de toy goed afneemt voordat je hem opbergt of voor een volgend gebruik. Bij Ladykiller.nl adviseren we om de toy na ieder gebruik te reinigen met een speciale toy cleaner om de toy in een goede staat te houden.

Probeer de Killer Mouth Gag nu zelf!

Als je klaar bent om je seksleven een kinky boost te geven, raden we je aan de Killer Mouth Gag bij onze seksshop Ladykiller.nl te gaan kopen. De killer Mouth Gag biedt je een kinky en discrete manier om je partner de mond te snoeren, en met de vele verschillende speeltjes en seksspeeltjes die er zijn, kun je de Killer Mouth Gag combineren met andere speeltjes om je seksleven te verrijken. De Killer Mouth Gag geeft je en je partner een heerlijke boost en een onvergetelijke ervaring. dus waar wacht je nog op? Ga vandaag nog naar Ladykiller.nl voor de Killer Mouth Gag!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273535757