Kendall – Silicone is een sensueel sextoy dat perfect is voor solo seks of gezellige stoeipartijen. Met zijn vier verschillende kleuren, voorzien van een zacht extra effect, komt de Kendall – Silicone Dildo in een uniforme maat van circa 12 centimeter maat en heeft een diameter van 6-7 centimeter. De Kendall – Silicone Dildo is gemaakt van een hoge kwaliteit 100% medisch silicone, waardoor het sextoy zacht aanvoelt op de gevoelige huid. Hieronder een overzicht van de eigenschappen van de Kendall – Silicone Dildo:

– 100% medisch silicone
– 12 cm lengte, 6-7 cm diameter
– Vier verschillende kleuren te verkrijgen
– Zacht oppervlak voor extra effect

Wat is de Kendall – Silicone Dildo?

Kendall – Silicone Dildo is een sextoy dat ontworpen is met als doel een realistisch gevoel te creëren. De Kendall – Silicone Dildo is gemaakt van medisch silicone, wat bijdraagt aan een realistische ervaring voor de gebruiker. Deze toy is perfect voor solo bevrediging, maar net zo goed ook voor stoeipartijen met je partner. De Kendall – Silicone Dildo is erg flexibel, waardoor je gemakkelijk kunt experimenteren met verschillende hoeken en bewegingen.

Hoe wordt de Kendall – Silicone Dildo gebruikt?

De Kendall – Silicone Dildo is een extreem veelzijdig sextoy. Je kunt het gebruiken met olie en waterbasis glijmiddel voor een sensuele sensatie. Dankzij het flexibele oppervlak voelt de Kendall – Silicone Dildo zo comfortabel aan dat het gemakkelijk in te voeren is. Met een verandering in hoek of beweging kun je verschillende sensaties ervaren. In combinatie met een analeplug maak je het plezier compleet en ervaar je nieuwe en intense sensaties tijdens het stoeien.

Voor wie is de Kendall – Silicone Dildo bedoeld?

Kendall – Silicone Dildo is bedoeld voor iedereen. Of je nu single bent of samenwoont, deze sextoy is ideaal voor zowel hetero- als homoseksuele stellen die op zoek zijn naar een realistisch seksspeeltje. De Kendall – Silicone Dildo is ook een goed begin voor beginners die op zoek zijn naar een eenvoudig, veilig en comfortabel sextoy.

Hoe kan de Kendall – Silicone Dildo je seksleven verbeteren?

De Kendall – Silicone Dildo kan een realistische seksuele ervaring bieden, waardoor je de sensatie zo dicht mogelijk bij het echte leven kunt nemen. Door de verschillende hoeken en bewegingen te variëren, kun je nieuwe manieren ontdekken om je te laten bevredigen. De Kendall – Silicone Dildo kan ook worden gebruikt om het gevoel van penetratie te ontdekken, wat helpt bij het verkennen van je eigen seksualiteit.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Kendall – Silicone Dildo combineren?

Kendall – Silicone Dildo is een flexibel sextoy dat compatibel is met veel verschillende seksspeeltjes, zoals cockrings, palmvibrators, draadloze en . Je kunt deze speeltjes en toys gebruiken met de Kendall – Silicone Dildo voor extra verfijnde stimulatie en intieme momenten met je partner.

Hoe moet je de Kendall – Silicone Dildo reinigen?

Aan de Kendall – Silicone Dildo zit een dun, flexibel coating waardoor de toy makkelijk schoon te maken is. Nadat je de dildo hebt gebruikt, spoel je hem af onder lauwwarm water met een milde anti-bacteriële zeep. Daarna kun je ook waterstofperoxide of een speciëles reinigingsmiddel voor seksspeeltjes gebruiken om overtollig residu te verwijderen.

Klantadvies

Als je op zoek bent naar een comfortabel sextoy met een realistische sensatie, dan is de Kendall – Silicone Dildo dé perfecte optie voor jou. Voel hem aan en verken de vele nieuwe sensaties met je partner. Heb je de Kendall – Silicone Dildo gevonden die bij je past? Bestel deze dan direct online bij Ladykiller.nl, of kom naar de seksshop voor nog meer opties. Je gaat er verzekerd van zijn dat je iedere keer de beste service en producten krijgt van ons.

Merk

Materiaal

,

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

5060311470133, 5060311473110