In deze sensuele wereld is er een prachtig, sexy kledingstuk dat stunning staat, de Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black van Ladykiller.nl. Deze licht gekleurde zwarte lingerie set geeft je vrouwelijke curves de speciale uitstraling die ze verdient. Sexy, klassiek en edgy alles in een, dit is een lingerieset die je zelfvertrouwen zal doen toenemen tijdens elke intimate avontuur.

Eigenschappen Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black:
– Licht gekleurde zwarte lingerie set
– Gescheurde kanten stof
– Bra-achtig ontwerp met range top
– Criss-cross grote met metalen oogjes
– Open back en open schouderdetail
– Touch-close bandjes voor op maat te maken
– Unieke kooide taille-band
– Verstelbare gesp detail

Wat is de Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black?

De Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black is een sexy kledingstuk dat de perfecte combinatie is van klassiek en modern. Het heeft een gekreukeld, opvallend ontwerp met een range top, criss-cross grote met metalen oogjes, open schouderdetail en een touch-close bandjes die je gemakkelijk kan aanpassen voor je ideale pasvorm. Speciale kooide taille-band verhoogt de uitstraling van de micro-net structuren waardoor deze lingerieset zich zal voelen als de tweede huid van je seksuele ervaring, en versterkt je vrouwelijke curves.

Hoe kan je Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black gebruiken?

De Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black is perfect voor het bedrijven van seks in de slaapkamer, maar ook ideaal voor andere vrijpartijen. De stevige en dikke structuur van het criss-cross grote zorgt ervoor dat je niet alleen privacy krijgt maar ook dat je je extra geïsoleerd voelt. Met deze lingerieset aan zullen je mannelijke partner of partnerinnen het warm krijgen!

Voor wie is de Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black bedoeld?

Ongeacht of je een beginner bent of een pro in de wereld van seksspeeltjes, de Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black is voor iedereen. Het is ideaal voor diegenen die willen experimenteren met vrijpartijen en hun seksleven naar een nieuw level weten te brengen. Met Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black krijg je de ultieme adult entertainment die altijd gegarandeerd is.

Hoe kan de Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black je seksleven verbeteren?

Deze prachtige lingerieset is speciaal ontworpen om je seksleven te verbeteren. Het strakke design zal je mannelijke partner of partnerinnen extra verleiden.Het unieke kooide taille-band en open back en open schouderdetail zorgen ervoor dat je begeerd wordt en je aantrekkelijker maakt. Met dit geweldige product kun je de spanning opbouwen die nodig is het hoogtepunt van een wilde avond.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black gebruiken?

De Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black kan gecombineerd worden met andere speeltjes en tools om deze seksueel erotische ervaring te verbeteren. We raden aan om andere fetish tools te gebruiken zoals ropes, blindfolds of wrijvingsmiddel om de lingerieset nog meer te benadrukken. Extra toys zoals , 's en pompjes kun je gebruiken voor een extra wild plezier.

Hoe kan de Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black gereinigd worden?

Voor het reinigingsproces van de Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black raden wij aan om het product alleen te wassen met warm water en een mild detergentia. Gebruik geen agressieve chemicaliën of wasmachines om het product te reinigen, dit kan de stof beschadigen. Droogt de net stof in de lucht doormiddel van luchtcirculatie.

Wordt geëxciteerd door de Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black en koop deze bij Ladykiller.nl

We hebben al genoeg gezegd over de Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black, nu is het tijd om deze te proberen! Bestel de Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black bij Ladykiller.nl, het speciaalste adult pleasure centre van Nederland, en bereik een heerlijk climax. Wacht niet langer en geniet met de Keep Me Caged Net Balcony Lingerie Set – Black van een seksleven dat nooit meer hetzelfde zal zijn.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

657664186801, 657664186818