Klaar voor het ultieme seksuele avontuur? De Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D is een uniek sextoy dat je seksleven op een hele nieuwe manier zal verrijken. Deze innovatieve masturbator laat je kennis maken met een unieke seksbeleving, waarin je jouw erotische fantasieën kunt uit laten komen. De Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D is verrijkt met realistische voelbare details, verschillende materialen en 3D-technologie, wat zorgt voor een intens plezier. Hieronder zetten we de eigenschappen die de Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D je bieden op een rij:

– Realistische 3D monstratie van vagina
– 7 verschillende stimulatie-instellingen
– Gemaakt van stevig ABS-materiaal
– Langdurige prestaties
– Discreet design
– Makkelijk te reinigen

Wat is de Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D?

De Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D is een interactieve en realistisch neergezette masturbator die baanbrekende technologie gebruikt om een unieke sekservaring te bieden. Het design van dit sextoy is geïnspireerd op de Amerikaanse pornoster Katrina Jade. Met haar perfect gevormde lichaam en hygiënische vaginale opening zul je zonder twijfel ervaren dat de Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D compleet is. Dit sextoy werkt met 3 drukgevoelige sensoren, 7 verschillende stimulatie-instellingen en gemaakt van stevig ABS-materiaal.

Hoe kan ik de Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D gebruiken?

Voor het gebruik van deze sextoy moet je het eerst aansluiten op een usb-stopcontact. Nadat je de masturbator hebt aangezet met de afstandsbediening, kun je door de aanbevolen modi bladeren om te bepalen welke instellingen het beste bij je passen. Met de knop daaronder kun je de sensibiliteit van de sextoy veranderen – niemand weet hier beter van dan jijzelf. De Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe seksuele ervaringen, of alleen ruimte zoeken om te experimenteren.

Voor wie is de Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D bedoeld?

Deze innovatieve sexxy is leuk voor iedereen – hetero, homo, trans of niemand. Wees niet bang, de Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D is een sextoy dat bedoeld is om je fantasie en seksuele exploratie te verrijken. Of je nu alleen bent of met je partner, de Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D zal ongetwijfeld de deur openen naar een exclusieve ervaring die je nooit zult vergeten.

Hoe kan de Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D je seksleven verbeteren?

De Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D heeft verschillende vibratie-instellingen die je kunt aanpassen naar je persoonlijke voorkeuren en seksuele situaties. Het zal je stimuleren en een nieuw niveau van seksueel plezier bereiken dat je gewoon niet had verwacht. Of je nu single bent of een vaste partner hebt, de Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D biedt een ervaring die je seksleven naar een hoger stadium tilt.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik mijn Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D gebruiken?

Je kunt je Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D gebruiken in combinatie met andere zachte erotische speeltjes zoals wand massagers of . Combineer het met lubrificants, en verwarmende oliën om extra stimulatie te creëren en geniet van de trendstelling wat betreft seksualiteit.

Hoe moet ik de Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D reinigen?

De Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D is gemakkelijk te reinigen. Gebruik alleen milde zeep, water en een vochtig doekje om het sextoy schoon te maken voor en na elk gebruik. Laat het volledig drogen voor je de masturbator opbergt in een stofvrije, koele ruimte.

Waarom kan ik de Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D bestellen op Ladykiller.nl?

Ladykiller.nl biedt een verscheidenheid aan sextoys met een breed scala aan functies. Of je nu op zoek bent naar meer plezier met je partner of op zoek bent naar een manier om op een persoonlijker niveau bevrediging te krijgen, bij Ladykiller.nl ben je aan het juiste adres voor de meest innovatieve sextoys. Bekijk nu de unieke collectie sextoys waaronder Katrina Jade – Vagina Masturbator 3D en voeg meer variëteit en plezier toe aan je seksleven.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

664918131425