Katie – Kousenband Speelset – One Size is de perfecte speelset voor couples die op zoek zijn naar nieuwe seksuele uitdagingen. Met verschillende artikelen en opwindende kun je je met de Katie – Kousenband Speelset – One Size seksleven naar een hoger seksueel niveau tillen.

De Katie – Kousenband Speelst – One Size is een speelset die bestaat uit:
* in diverse kleuren.
* Kousenbanden die past bij de grootte, One Size.
* Zachte boeien voor het polsen.
* Soft met masker.
* met staart.

Wat is de Katie – Kousenband Speelset – One Size?

De Katie – Kousenband Speelset – One Size is een liefdevolle, sfeervolle set die staat voor romantiek en intieme seksuele uitdagingen. Met deze set creëer je een erotische avond die jullie nooit meer zullen vergeten. De handboeien, kousenbanden, boeien, blinddoek en anale plug zorgt voor een spannend, erotisch en seksueel avontuur.

Hoe kan je de Katie – Kousenband Speelset – One Size gebruiken?

Met deze speelset zijn er oneindig veel nieuwe seksuele ervaringen te creëeren. Door de bondage elementen en opwindende accessoires breed in te zetten is elk avontuur anders. Met de handboeien, kousenbanden, zachte boeien en anale plug kun je jezelf in allerlei bondage posities dwingen. De zachte boeien voor de polsen biedt haar nog meer seksuele bevrijding. Met de soft blinddoek met masker kun jouw seksleven naar een hoger emotioneel plan tillen.

Voor wie is de Katie – Kousenband Speelset – One Size bedoeld?

De Katie – Kousenband Speelset – One Size is bedoeld voor koppels die een bondageset willen waarmee ze hun seksleven kunnen verrijken. De speelset is unisex en is geschikt voor zowel vrouwen die op zoek zijn naar meer seksuele bevrijding, alsook voor mannen die een leuke manier zoeken om hun partner op een romantische manier te verleiden.

Hoe kan de Katie – Kousenband Speelset – One Size je seksleven verbeteren?

is een intiem spel dat soms voor verrassende en verbluffende verhalen kan zorgen. Met de Katie – Kousenband Speelset – One Size worden fantasieën werkelijkheid. Je brengt je seksleven naar een hoger niveau met bondage elementen, opwindende accessoires en veel ruimte voor creativiteit. Met deze speelset kun je je grenzen verleggen in veiligheid, seksuele verbeeldingskracht en intimiteit.

Met welke andere speeltjes kan de Katie – Kousenband Speelset – One Size gecombineerd worden?

De Katie – Kousenband Speelset – One Size is een flexibele set die perfect gecombineerd kan worden met andere speeltjes zoals , , of cockrings. Met deze items kun je het seksuele avontuur verrijken met nog meer spanning en meer erotiek.

Hoe moet je de Katie – Kousenband Speelset – One Size reinigen?

Het is belangrijk om alle voorwerpen die je gebruikt zo hygiënisch mogelijk te houden, ook als je de Katie – Kousenband Speelset – One Size gebruikt voor seksueel plezier. Voordat je de speelset gebruikt kun je de items het beste schoonmaken met een anti-bacteriële toy cleaner. Ook na gebruik kun je de items met een anti-bacteriële toy cleaner of andere cleaning tool die je hebt, schoonmaken.

Aanraden om de Katie – Kousenband Speelset – One Size te proberen en te kopen in Ladykiller.nl

De Katie – Kousenband Speelset – One Size is een must-have voor couples die op zoek zijn naar een extraatje met hun seksleven. Als je op zoek bent naar een seksueel avontuur met de Katie – Kousenband Speelset – One Size, dan raad ik je aan om de set in Ladykiller.nl te proberen. In onze sextoyshop vind je alleen de beste bondagesets die je seksleven naar een hoger niveau brengen. Dus als je op zoek bent naar een one size kousenband speelset om je seksleven naar een hoger level te tillen, dan is de Katie – Kousenband Speelset – One Size de perfecte set voor jou!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Barcode

883045913128