De Karlin – Rabbit is een krachtige vibrator die gemaakt is om optimaal genot te leveren aan elke gebruiker. De vibrator heeft een uniek ontwerp met een lange schacht voor diepe penetratie die ook tegelijk zachtjes vibreert. Hij is gemaakt van hoogwaardig medisch siliconen dat zacht aanvoelt. Hij is eenvoudig af te wassen met sneeuwwit zeepwater. De Karlin Rabbit Vibrator heeft ook twee extra lange luidsprekers die een diep gevoel creëren voor meer stimulatie.

Onderstaand vind je de eigenschappen van de Karlin – Rabbit Vibrator op een rij:
– Gemaakt van veilig en medisch siliconen
– Lengte van 17.3 cm
– Lengte van de schacht 7.3 cm
– 2 extra lange luidsprekers
– Afwasbaar met sneeuwwit zeepwater

Wat is de Karlin – Rabbit Vibrator?

De Karlin – Rabbit Vibrator is een krachtige vibrator die zorgt voor diepe penetratie samen met zachte vibrerende technologie. Door de twee extra lange luidsprekers verhoogt de vibrator draagt bij aan het creëren van diepe sensaties die je helemaal door je lichaam voelen. Het ontwerp en de haptische aanraking van de Karlin- Rabbit Vibrator zorgen ervoor dat het gebruik zeer gerieflijk is.

Hoe gebruik je de Karlin – Rabbit Vibrator?

De Karlin – Rabbit Vibrator is eenvoudig te gebruiken. Zet de vibrator eerst aan met de aan/uit knop aan de zijkant. Wanneer je de vibrator aangezet hebt kun je een van de zes verschillende maar heerlijke vibratie patroon selecteren met de knoppen aan de bovenkant. Nadat je iets gevonden hebt wat je aanspreekt, kan je de vibrator bovenaan de schacht in je gewenste handen houden. Ga pas verder wanneer je helemaal klaar bent om optimaal te kunnen genieten en relaxen.

Voor wie is de Karlin – Rabbit Vibrator bedoeld?

De Karlin – Rabbit Vibrator is een uitstekend sextoy voor zowel beginners als ervaren gebruikers. De vibrator heeft veel verschillende vibratiepatronen en extra lang luidsprekers die variëren van zacht tot extreem intens. De vibrator biedt ook de mogelijkheid om diep en intens te penetreren en heerlijke vibrerende sensaties door je hele lichaam te voelen. De controle is in uw eigen handen.

Hoe verbetert de Karlin – Rabbit Vibrator je seksleven?

De Karlin – Rabbit Vibrator biedt je de mogelijkheid om ervaringen opnieuw te beleven aan de hand van ten minste 6 verschillende vibratie patronen. Er is een diepe penetratie mogelijk door de lange schacht van de vibrator waardoor een meer intensiteit afgegeven kan worden. De Rabbit Vibrator is met name geschikt voor mensen die van het gevoel van diepe penetratie houden. De extra lange luidsprekers creëren een diep gevoel voor meer stimulatie.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Karlin – Rabbit Vibrator gebruiken?

De Karlin – Rabbit Vibrator is multifunctioneel en kan in combinatie met andere speeltjes en toys gebruikt worden. Zo kan hij gecombineerd worden met weegglees, butt plugs, en voor een meer intens orgasme. Ook is het mogelijk om Karlin – Rabbit Vibrator te gebruiken met een koppelstroken set voor extra intens genot gedurende stellair seks.

Hoe reinig je de Karlin – Rabbit Vibrator?

Het is belangrijk om de Karlin – Rabbit Vibrator goed en hygiënisch te reinigen na ieder gebruik.Gebruik hiervoor sneeuwwit zeepwater en vermijd daarbij de oplaadpoort te nat te maken. Dep de vibrator daarna af met een schone handdoek of tissue en laat de vibrator aan de lucht drogen.

Waarom zou je de Karlin – Rabbit Vibrator proberen?

Als je op zoek bent naar een robuste, krachtige vibrator die voldoet aan al je verwachtingen en fantasieën, is de Karlin – Rabbit Vibrator dan de perfecte keuze voor jou. De vibrator is gemaakt van hoogwaardig medisch siliconen met zachte aanraking, heeft twee extra lange luidsprekers voor meer stimulatie en heeft 6 verschillende vibratiepatronen voor een meer intens orgasme. Probeer de Karlin – Rabbit Vibrator voor jezelf uit in onze seksshop Ladykiller.nl!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311472243