Karla – Vibrerende Kont Missionaris Masturbator stimuleert je op unieke wijze. Wanneer je de Karla – Vibrerende Kont Missionaris Masturbator gebruikt ervaar je een overweldigende sensatie die je seksleven verdiept.

Eigenschappen van Karla – Vibrerende Kont Missionaris Masturbator:
– Geperfectioneerde 3d afbeelding van de intieme anatomie
– Zachte lifelike materiaal
– Verstelbare en stevige handgreep
– Verwarmingseffect
– USB oplaadbaar
– 7 luchtkamers met verschillende vibratiestanden

Wat is Karla – Vibrerende Kont Missionaris Masturbator?

Karla – Vibrerende Kont Missionaris Masturbator is een innovatief sekstoy voor mannen die meer plezier willen ervaren tijdens het . De Masturbator heeft een 3d geconstrueerde afbeelding van de intieme anatomie. Dankzij haar flexibiliteit past de Masturbator zich vakkundig aan de vormen van je lichaam aan en geeft een fantastisch realistisch gevoel.

Hoe kan je Karla – Vibrerende Kont Missionaris Masturbator gebruiken?

Je kunt de stimulator door middel van een eenvoudig aan/uit knopje bedienen. Nadat je de potentiaal geleide knop hebt ingedrukt krijg je toegang tot verschillende vibratie programma's. De vibraties zijn zo diep en sterk dat je een ongekende sensatie voelt. De vibraties komen gecentreerd uit uit de 7 luchtkamers van de Masturbator.

Voor wie is Karla – Vibrerende Kont Missionaris Masturbator bedoeld?

Karla – Vibrerende Kont Missionaris Masturbator is bedoeld voor mannen met een zin naar meer sensatie en vervulling. De Masturbator biedt een verwarmend effect waardoor je meer gevoelig bent voor extra stimulatie. Draag bij aan je eigen vervulling met een aangename stimulatie.

Hoe kan Karla – Vibrerende Kont Missionaris Masturbator je seksleven verbeteren?

Karla – Vibrerende Kont Missionaris Masturbator is een ongeëvenaarde manier van sensuele stimulatie. De intensiteit en verschillende vibraties die de Masturbator biedt, brengen je naar ongekende orgastische pieken. Gebruik de Masturbator om je bewust te worden van je lichaam en de mogelijkheden die het je biedt.

Met welke andere sekstoys of speeltjes kan je Karla – Vibrerende Kont Missionaris Masturbator gebruiken?

Door het toevoegen van kuismiddelen, of toys zoals cockringsen kan je je seksleven verrijken. Gebruik de Masturbator in combinatie met andere speeltjes en ervaar de magie.

Hoe kan ik de Karla – Vibrerende Kont Missionaris Masturbator reinigen en onderhouden?

Gebruik lauwwarm water en een milde toy cleaner om je Masturbator schoon te maken. Maak de seksspeeltjes na het gebruik en voor de volgende keer schoon.

Waarom moet ik de Karla – Vibrerende Kont Missionaris Masturbator proberen?

De Karla – Vibrerende Kont Missionaris Masturbator heeft een revolutionaire manier van genot. De intensiteit en verschillende vibratie programma's bieden je een ongelofelijke sensatie die je seksleven verdiepen. Probeer de Karla – Vibrerende Kont Missionaris Masturbator direct uit en ervaar zelf de magie die de Masturbator met zich meebrengt. Shop de Masturbator in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

642610430718