Voel de genot-kracht van de Karla – Vibrating Butt Missionary Masturbator

De perfecte aanvulling op je avonturen in de slaapkamer

De Karla – vibrating Butt Missionary Masturbator is ontworpen om de meest intense orgasmes te bezorgen. Met zijn geavanceerde trillingen, gedurfde design en verschillende vibratiestanden, is het de perfecte aanvulling op je avonturen in de slaapkamer. Of je nu alleen bent of met een partner, de Karla zal zeker je seksuele beleving naar nieuwe geneugten voeren.

De krachtige trillingen waarmee je je seksuele beleving naar een hoger plan kunt tillen

De Karla is voorzien van een 7-speed variabele en draadloze trilfunctie – waarmee je je seksuele beleving naar een hoger plan kunt tillen. De vibraties zijn sterk en uniek – waardoor ze pas echt aangename plezier brengen. Ook is het draadloze ontwerp heerlijk en comfortabel. Hierdoor kun je je seksuele beleving heel gemakkelijk en op je gemak genieten.

Plezier, comfort en gebruiksvriendelijkheid, allemaal in één product!

De Karla is gemaakt van 100% medisch silicone materiaal, wat heerlijk zacht aanvoelt tegen je huid. Daarnaast is het vanwege zijn gebruiksvriendelijke design en eenvoudige bediening een cadeautje om mee te spelen. Het is een discreet, waterdicht speeltje dat makkelijk en comfortabel kan worden gebruikt in en buiten de slaapkamer.

Goed om te weten over de Karla – Vibrating Butt Missionary Masturbator

Wat drijft de kracht van de Karla – Vibrating Butt Missionary Masturbator aan?

De Karla gebruikt een draadloze trilmotor die heerlijke vibraties kan afgeven – waardoor hij goed aanvoelt tegen je huid. Daarnaast heeft hij een 7-speed variabele trilfunctie en verschillende standen, waardoor je de vibraties en intensiteit volledig naar je hand kunt zetten.

Hoe gebruik je de Karla?

De Karla is zeer eenvoudig te bedienen. Om de variant te selecteren druk je eenvoudigweg op de knoppen op de achterkant. Je kunt hiermee de speed, vorm en intensiteit van de vibraties aanpassen. Daarnaast is de Karla ook waterdicht wat betekent dat je hem gerust onder je douche kunt gebruiken.

Waarom is de Karla de perfecte aanvulling op je seksuele avonturen?

De Karla is ideaal voor soloseks of voor intieme momenten met je partner. Dankzij het gemakkelijke design en de krachtige vibraties zal hij jouw orgasmes naar nieuwe hoogtes stuwen. Ook biedt het draadloze design je de mogelijkheid om overal in je huis te genieten van een heerlijke seksuele beleving.

Ontdek de geneugten van de Karla – Vibrating Butt Missionary Masturbator bij Ladykiller.nl

Bij Ladykiller.nl bieden we een grote selectie aan speeltjes voor de heren en dames. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe ervaring alleen of met een partner, bij ons shop je met gemak de beste speeltjes. Van tot prostaat speeltjes, er is genoeg te beleven.

De Karla – Vibrating Butt Missionary Masturbator is een van onze meest populaire speeltjes. Dit komt door de krachtige vibraties waarmee je je seksuele beleving naar een hoger plan kunt tillen. En dankzij het draadloze design is het comfortabel en discreet. Ook kun je met de Karla gemakkelijk andere producten combineren – waarmee je je vermogen om genot te ervaren naar ongekende hoogtes kunt tillen.

Voor meer informatie of vragen over de Karla – Vibrating Butt Missionary Masturbator van Ladykiller.nl, bezoek de website of neem contact met ons op. We staan altijd klaar om je meer informatie te geven en je te helpen met al je seksspeeltjes verlangens. Wil je zelf ervaren hoe krachtig en aangenaam de vibraties van de Karla zijn? Kom dan vandaag nog langs in onze shop en probeer de Karla zelf. Laat je verleiden tot nieuwe, intense genot belevingen met de Karla – Vibrating Butt Missionary Masturbator.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Populariteit

Barcode

642610430718