Kanten String – One Size: De sexy string die je seksleven weer helemaal op de rails zet
Kanten String – One Size is de perfecte string voor iedere man die zijn seksleven weer een boost wil geven. De string is er zowel in één maat als in meerdere maatvoeringen en is gemaakt van een zacht en soepel materiaal waardoor hij absoluut comfortabeler draagt dan andere . Ben je ook op zoek naar een kanten string die je alles geeft wat je zoekt? Dan ben je bij Kanten String – One Size aan het juiste adres!

Eigenschappen Kanten String – One Size
– Gemaakt van zacht en soepel materiaal
– Comfortabel materiaal dat zich vormt naar je lichaam
– Mooie en sexy look waarmee je al je curves prachtig accentueert
– Er is slechts een maatvoering verkrijgbaar, dus die is perfect voor iedereen
– Stretchy materiaal zorgt voor een perfecte, comfortabele pasvorm

Wat is Kanten String – One Size?

Kanten String – One Size: De perfecte string voor elke man

Kanten String – One Size is ideaal voor mannen die op zoek zijn naar een string met een sexy, verleidelijke look. De string is gemaakt van een zacht en soepel materiaal waardoor hij comfortabeler draagt dan andere strings. Het materiaal stretcht mee met je lichaam waardoor je een perfecte pasvorm krijgt. De string accentueert al je curves waardoor je helemaal op je gemak voelt als je hem draagt.

Hoe gebruik je de Kanten String – One Size?

Kanten String – One Size is een ideale string voor mannen die op zoek zijn naar een comfortabele en sexy look. De string is makkelijk aan te trekken en past zich mooi aan je lichaam aan. Het materiaal voelt zacht aan en is stretchy waardoor je geen irritatie of andere problemen hebt bij het dragen ervan. Omdat de string in slechts één maatvoering beschikbaar is, past hij bij iedere man.

Voor wie is de Kanten String – One Size bedoeld?

Kanten String – One Size is bedoeld voor mannen die op zoek zijn naar een string met een sexy en verleidelijke look die toch perfect aanvoelt. De string is er in één maatvoering, waardoor hij perfect past bij iedere man. Het zachte en soepele materiaal zorgt voor een comfortabele pasvorm en omdat de string stretchy is, behoud je je bewegingsvrijheid.

Hoe verbetert de Kanten String – One Size je seksleven?

Kanten String – One Size is een perfecte manier om je seksleven weer helemaal op de rails te krijgen. De string accentueert al je mooie curves en ziet er bovendien heel sexy uit. Ook ben je makkelijker te verleiden als je de string draagt en voel je je zelfverzekerder. Wat je verder ook doet, met deze string aan je lichaam ben je gegarandeerd voor een avontuur dat je niet snel vergeet!

Met welke andere speeltjes en toys is Kanten String – One Size te gebruiken?

De Kanten String – One Size is een perfecte aanvulling op je sexspeeltjes verzameling. Hij is leuk te combineren met andere speeltjes zoals een , een of een butt plug. Ook is het leuk om er toebehoren zoals en aan toe te voegen en zo je seksleven naar een nog hoger niveau te tillen.

Hoe reinig je Kanten String – One Size?

Kanten String – One Size is uiteraard net zoals elke string goed te reinigen. Om de string in goede staat te houden is het aanbevolen om hem te wassen met lauw water en milde zeep. Het is verstandig om de string ook af en toe te ontsmetten met een speciale toy cleaner en te drogen met een handdoek. Op deze manier blijft de string in perfecte staat.

Probeer het uit en koop je Kanten String – One Size in onze seksshop Ladykiller.nl

Kanten String – One Size is de perfecte manier om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Ben je klaar voor een avontuur en wil je genieten van een sexy look? Probeer de Kanten String – One Size dan uit in onze seksshop Ladykiller.nl. Wij hebben de string in alle maten en bieden hem aan tegen een betaalbare prijs!

Merk

,

Verpakking in cm

,

Kledingmaat

,

Kleur

, ,

Barcode

876802202597, 876802202603, 876802202610, 888368317929, 888368318247