Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood

Geniet van een frisse en sensuele twist in je nachtelijke bezigheden!

Met de Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood kun je als stel een frisse en spannende twist geven aan je nachtelijke interior decor of aan je beddenspel. In deze productbeschrijving kom je alles te weten over de set met de Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood en hoe je er het beste mee kunt spelen.

Eigenschappen Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood

  • Materiaal: 100% Polyester
  • Aanpasbaar: De Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood heeft een verstelbaar elastiek waardoor hij geschikt is voor elke maat.
  • Bevestiging: De elastische band in de rug maakt het dragen van de Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood comfortabeler.
  • Gewicht: De set met de Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood is licht en gemakkelijk mee te nemen.
  • Kleur: Zwart/Rood

Wat is de Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood?

De Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood is een setje met een kanten string met een open kruisje en een aantal strikken die je aan de string kunt bevestigen. De string heeft een geel-kleurig kanten materiaal met een sexy en verleidelijk kruisje. De Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood heeft twee stukken kanten elastiek met strikken aan de voorkant en de achterkant om de string mee vast te zetten. De set met de string is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart/rood.

Hoe gebruik je de Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood?

De Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood is eenvoudig te dragen, net als een normale slip. Maak het elastiek aan de zijkanten vast en trek de string aan. Je kunt de Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood combineren met andere lingerie of verkleedkleding. Combineer hem bijvoorbeeld met een korset of een sexy chemise voor extra verleidelijke stijl.

Voor wie is de Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood perfect geschikt?

De Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood is perfect geschikt voor stellen die opzoek zijn naar een frisse en sensuele twist om hun nachtelijke beddenspel te veranderen. De Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood is ook geweldig als verrassing voor je geliefde. Je kunt de set ook gebruiken om je sexy garderobe uit te breiden en je begeerlijke vrouwelijkheid te laten zien.

Hoe kan de Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood jouw leven verbeteren?

De Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood is ontworpen om jouw seksualiteit te vergroten. De set staat ook bekend om zijn comfort: het aanpasbare elastiek in de rug zorgt ervoor dat niets knelt zodat je de string comfortabel kunt dragen. Door het dragen van de Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood voel je je sexy en verleidelijk en ben je goed voorbereid op een avond plezier in de slaapkamer.

Hoe combineer je de Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood met andere speeltjes bij Ladykiller.nl?

Bij Ladykiller.nl verkopen we veel meer speeltjes dan alleen de Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood waarmee je jouw nachtelijke avonturen naar een hoger niveau kunt tillen. Je kunt de string bijvoorbeeld combineren met andere lingerie zoals korsetten en chemises om de situatie op te krikken. Daarnaast hebben we in onze winkel ook allerlei andere speeltjes die je avontuur in de slaapkamer spannender kunnen maken. We hebben speeltjes zoals , strap-ons, massagestokken, sensuele , sensuele scrubzouten en veel meer.

Hoe reinig je de Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood?

De Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood kan gemakkelijk en snel worden gereinigd. Het is het beste om de string in lauwwarm water te wassen met een milde detergent voordat je hem lucht droog laat hangen. Probeer de string niet te kreuken of te knoeien want dan kan de kwaliteit van de string achteruitgaan. Als je de string goed verzorgt, kun je er heel lang van genieten.

Koop de Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood bij Ladykiller.nl

Wil jij naar een spannend nieuw landschap in je slaapkamer? Probeer dan de Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood uit en laat je fantasie de vrije loop bij Ladykiller.nl! Met de Kanten String Met Open Kruisje Curvy – Zwart/Rood kun je jezelf of je geliefde verrassen met een frisse en verleidelijke look. Daarnaast bieden we in onze winkel ook andere speeltjes aan, zoals vibrators,strap-ons, massagestokken, sensuele massage oliën, sensuele scrubzouten en veel meer. Kijk gerust eens in onze winkel voor meer benodigdheden om jouw avontuur in de slaapkamer spannender te maken!

Kledingmaat

,

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

017036360053