Kanten String met Open Kruis – Zwart uit Ladykiller.nl

Kanten String met Open Kruis – Zwart uit Ladykiller.nl is de perfecte aanvulling op je lingerie-collectie. Deze met een open kruis en lange drukknooptjes geven je rondingen precies de gewenste accentuering. Maak je outfit compleet met deze sting uit Ladykiller.nl en geniet van extra comfort doordat de dijen niet knellen.

Functies en voordelen van de Kanten String met Open Kruis – Zwart uit Ladykiller.nl

De Kanten String met Open Kruis – Zwart uit Ladykiller.nl:

  • Voorzien van een open kruis dat perfect bij je lingerie-outfit past
  • Volledig gemaakt van kant, waardoor je benen worden aangescherpt en je benen mooi worden geaccentueerd
  • Kn used knoop en lange drukknooptjes, waardoor je flexibel kunt bepalen hoe laag het kruis moet zitten
  • Gemaakt van stretch materiaal voor extra comfort

Wat is de Kanten String met Open Kruis – Zwart

De Kanten String met Open Kruis – Zwart uit Ladykiller.nl is precies wat je zoekt voor je lingerie collectie! De string is volledig gemaakt uit kant en heeft een open kruis met lange drukknooptjes. Hierdoor kun je precies bepalen hoe laag of hoog het kruis moet zitten. Daarnaast is de stof stretch materiaal gemaakt dat extra comfort biedt.

De Kanten String met Open Kruis – Zwart is de perfecte aanvulling op je outfit. Of je nu kiest voor een wat meer klassiek witte lingerie set, of een ange spannende rode lingerie set, de string is precies wat je zoekt om je look te completeren. De kanten structuur maakt je benen langer en geeft je een mooie accentuering.

Hoe gebruik je de Kanten String met Open Kruis – Zwart

De Kanten String met Open Kruis – Zwart kun je helemaal aan je eigen look aanpassen. Door de knoopjes kun je precies bepalen hoe hoog of laag je de string wilt dragen. Zo kun je een klein kruis laten zien, of hoog genoeg knopen om de string als een broekje in lagen te dragen.

De Kanten String met Open Kruis – Zwart is gemaakt van stretch materiaal dat een aangenaam draagcomfort biedt. De stof voelt zacht aan op je huid en knelt niet tussen je bovenbeen. Eenmaal gedragen voelt het alsof de string bijna aangeboren is.

Voor wie is de Kanten String met Open Kruis – Zwart geschikt?

De Kanten String met Open Kruis – Zwart uit Ladykiller.nl is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en spannende look. Of je nu een kleine of hebt, het kan allemaal! Onze string is verkrijgbaar in verschillende maten zodat je je precies het comfort kunt geven dat je nodig hebt.

De Kanten String met Open Kruis – Zwart is geschikt om te combineren met andere lingerie-items. Of je nu kiest voor een teddy, of chemise, de Kanten String met Open Kruis – Zwart maakt je look helemaal af. Hiermee kun je je klassieke lingerie set upgraden of juist een een wat stoerdere look creëren.

Bovendien is de string ook geschikt om te combineren met andere speeltjes uit onze shop. In onze shop Ladykiller.nl vind je talloze speeltjes om je leven in de slaapkamer spannender mee te maken. Van speeltjes voor solo-speelplezier tot speeltjes voor in de kamer met je partner.

Hoe reinig je de Kanten String met Open Kruis – Zwart?

De Kanten String met Open Kruis – Zwart moet je voorzichtig handmatig reinigen. Spoel je string af met een milde zeep, maar gebruik geen bleekmiddel. Daarnaast mag je de string nooit in de droger doen, knijp hem liever uit aan de buitenkant.

Probeer de Kanten String met Open Kruis – Zwart uit Ladykiller.nl

De Kanten String met Open Kruis – Zwart uit Ladykiller.nl is de perfecte aanvulling op je lingerie-collectie. Heb je nog geen lingerie set in de kamer? Geen probleem! In onze shop Ladykiller.nl vind je ook verschillende lingerie sets in alle spannende kleuren.

Kom de Kanten String met Open Kruis – Zwart samen met andere speeltjes uit onze shop uitproberen en ervaar precies wat je zoekt om je leven in de slaapkamer spannender te maken. De Kanten String met Open Kruis – Zwart staat garant voor een goede fit en accentueert je rondingen precies zoals je wil. Bestel nu de Kanten String met Open Kruis – Zwart uit Ladykiller.nl en geniet van de perfecte look!

No tags for this post.
Kledingmaat

,

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

017036918841