Kanten Slip : De ultieme manier om spanning in je leven te brengen!

De Kanten Slip van Ladykiller.nl zal je helpen om vrijheid en avontuur te ervaren in de slaapkamer. Met de Kanten Slip ervaart de drager een sensueel gevoel en een briljante mix van sensueel plezier. Met de Kanten Slip kunnen koppels nieuwe spannende rollenspellen uitproberen.

Unieke voordelen van de Kanten Slip

De uitstekende kwaliteit van de Kanten Slip van Ladykiller.nl zorgt ervoor dat je alle sensaties die je zoekt verstaanbaar uitdrukt. De Kanten Slip is geconstrueerd om elke te misstaan waardoor de Kanten Slip het perfecte item is om een extra tintje te geven aan je nacht.

– Spannende looks
– Zacht en comfortabel
– Geavanceerde stof
– Versterkt alle sensaties
– Handige klittenbandsluiting

Ontdek het verschil met de Kanten Slip

De Kanten Slip is een must-have voor alle avontuurlijke spirituele types in de slaapkamer. Dankzij de strakke pasvorm, zaag uitstraling, en unieke look van franjes aan de zoom, heb je met de Kanten Slip meer mogelijkheden voor creatieve kledingcombinaties.

De Kanten Slip behoudt de frisse, mooie pasvorm van het eerste moment, ook na frequent gebruik. Het materiaal is extreem zacht, soepel en ademend waardoor het direct op het lichaam valt en zorgt dat het koppel op de beste manier geniet van een avonturelijke en sensuele ervaring.

Ontdek de beste manier om te genieten van de Kanten Slip

De Kanten Slip is enkel geschikt voor koppels die open staan voor nieuwe manieren om de slaapkamer te verkennen. Iedereen komt met een verschillende manier om het item te gebruiken. In plaats van een standaard rollenspel, kunnen koppels leuke nieuwe scenario's bedenken met de Kanten Slip. De opties zijn eindeloos.

De Kanten Slip is ook heerlijk om te combineren met andere speeltjes uit de shop van Ladykiller.nl. Hierbij kan onderandere gedacht worden aan speeltjes zoals , dildo's en verschillende soorten om je avontuur compleet te maken.

Gebruik en reiniging van de Kanten Slip

De Kanten Slip is uiteraard enkel geschikt voor gebruik met een partner en is uitstekend te combineren met andere speeltjes of alleen om het rollenspel te verrijken. De Kanten Slip is makkelijk te reinigen met een druppel zeepsop en handwarm water, of je kan het wassen met je gewone wasgoed.

Kom naar Ladykiller.nl en voel de spanning!

Sta jij ook open voor een nieuw avontuur in je leven? Kom dan naar Ladykiller.nl en ervaar het heerlijke verlangen om te genieten van de Kanten Slip. We verkopen naast de Kanten Slip ook andere items zoals prachtige lingerie, kinky speeltjes en meer om je leven in de slaapkamer spannender te maken. Kijk ook voor meer tips die je kunt gebruiken met de items in onze webwinkel. Probeer de Kanten Slipen kom nu naar Ladykiller.nl en ervaar de magie!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

883045911308, 883045911315